Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

JYP välieriin maalishow'n jälkeen

Urheilu
 
Antti Aimo-Koivisto Lehtikuva
JYP:n Markus Hännikäinen, Anssi Löfman ja Petr Hubacek juhlivat täysosumaa. Bluesin Kalle Kaijomaa on allapäin.
JYP:n Markus Hännikäinen, Anssi Löfman ja Petr Hubacek juhlivat täysosumaa. Bluesin Kalle Kaijomaa on allapäin. Kuva: Antti Aimo-Koivisto Lehtikuva
BLUES 4 JYP 7 Voitot 0–4

Espoo Bluesin kausi päättyi torstaina, kun JYP haki puolivälieräsarjan ratkaisseen neljännen voiton Espoosta. Neljäs ottelu poikkesi kolmesta edellisestä siten, että tiukasta puolustuspelaamisesta tunnetut joukkueet tekivät peräti 11 maalia.

"Blues joutui laittamaan kaiken peliin, joten ottelu oli aikaisempia hyökkäävämpi", JYPille kaksi maalia iskenyt Petr Hubacek sanoi.

Vielä päätöserässä maaleja nähtiin viisi. Tärkein niistä osui JYP-hyökkääjä Valtteri Hotakaiselle, jonka 5–4-osuma jäi ottelun voittomaaliksi.

Hotakainen, 24, ehti runkosarjassa pelata JYPin mukana vain neljätoista ottelua, joissa syntyi vain yksi maali.

Torstain osuma oli Hotakaisen liigauran ensimmäinen pudotuspeleissä.

"Päätin säästää ensimmäisen maalin tärkeään paikkaan", Hotakainen totesi.

Ottelussa nähtiin kuohuvia tunteita, kun Bluesin Jari Sailio ja JYPin Juuso Pulli pudottivat hanskat toisessa erässä. Samassa tilanteessa JYP-kapteeni Eric Perrin sai Blues-pelaajat ärsyyntymään ja kahakoita syntyi lisää.

"En tehnyt mitään, seisoin vain siellä. Olimme sillä hetkellä vähän alakynnessä ja joukkuetta piti herätellä", Perrin kertoi.

Herättely onnistui: kahakan jälkeen Blues teki kaksi maalia ja eteni 3–2-johtoon Marko Kauppisen ja Hubacekin maaleilla.

Loppuun asti taistellut Blues nousi kuitenkin kahdesti tasoihin Ville Korhosen ja Siim Liivikin osumilla.

Hotakaisen voitto-osuma syntyi tyylikkäästi, kun hän iski maaliviivan tuntumassa pomppineen kiekon ilmasta verkkoon. Jani Tuppurainen ja Markus Poukkula viimeistelivät loppulukemat tyhjiin.

Ennakkoon tasaisena pidetty sarja ratkesi yllättävän nopeasti neljässä ottelussa.

"Ei tämä odotettua helpompaa ollut. Pelasimme erittäin hyvin", Perrin muistutti ja kehui myös Bluesia.

Espoolaisten päävalmentaja Jyrki Aho myönsi, että erikoistilannepelaaminen ei sujunut toivotulla tavalla. JYPin 16 ylivoimayrityksestä seitsemän päättyi maaliin, kun Bluesin pelätty ylivoima pysyi pääosin kurissa.

Illan huippuhetket: JYP lähetti Bluesin kesälomalle
Illan huippuhetket: JYP lähetti Bluesin kesälomalle
JYP lähetti Bluesin kesälomalle suoraan neljällä voitolla. Neljännestä puolivälierästä muodostui lopulta runsasmaalinen mittelö, jossa hurrikaanipaitojen avainhahmo oli tehot 2+1 rohmunnut Petr Hubacek.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!