Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

JJJ-ketju SaiPan kompastus

Urheilu
 
Pasi Peltola
Joonas Donskoi
Joonas Donskoi
SaiPa 2 Kärpät 5 Voitot 1–3

Julius Junttila, Joonas Kemppainen ja Joonas Donskoi muodostavat näennäisesti Kärppien kolmosketjun, mutta se on tehnyt tuhoa liki yksin SaiPalle puolivälierissä.

Kaikkien oululaisten maalien aikana kaukalossa ollut Donskoi (2+0) laukoi ratkaisumaalit ranteella kolmannen erän puolivälin jälkeen. Kemppainen (1+1) ja Junttila (0+2) alustivat toisen osuman heti voittomaaliksi osoittautuneen Donskoin ylivoimaosuman jälkeen.

Maalit olivat Donskoille (2+5) hänen ensimmäisensä SaiPa-sarjassa, mutta kolmikko on Kärppien pörssissä aivan omaa luokkaansa. Kemppainen (4+2) ja Junttila (1+3) ovat varmistaneet ketjulle neljässä ottelussa yhteensä 17 tehopisteen saaliin.

"Runkosarjan lopussa tuhlailimme ja tuskailimme, mutta rentous pudotuspeleihin löytyi jostain. Yritämme vain nauttia pelaamisesta, ja tulosta näyttää nyt tulevan", kuittasi kolmikon ainoa 1980-luvulla syntynyt, Kemppainen, 26.

SaiPalla oli saumansa. Kesken edellisen Kisapuiston kapinan Kärppien vastuutorjujaksi siirtyneen Iiro Tarkin oli venyttävä jo toiseen erätaukoon mennessä 29 torjuntaan.

SaiPan Markku Flinckin ja Chad Raun ohjausmaalit viivavedoista kantoivat aikansa. Kisapuisto jopa syttyi hetkeksi hurmokseen Raun vietyä isännät johtoon vielä 45. minuutilla.

Pasi Peltola
Lappeenranta

Illan huippuhetket: Kärpät nujersi SaiPan hurjalla loppukirillä
Illan huippuhetket: Kärpät nujersi SaiPan hurjalla loppukirillä
Kärpät pinkoi puolivälieräsarjassa SaiPaa vastaan 3-1-johtoon voittamalla neljännen yhteenoton Lappeenrannassa. Oululaiset punnersivat ratkaisevat kamppailun loppusuoralla. Ottelusarja on katkolla Kärpille lauantaina kotijäällä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!