Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoossa voidaan olla ylpeitä

Urheilu
 

Harva uskoi ennen liigakauden alkua, että Blues sijoittuisi viidenneksi runkosarjassa ja saavuttaisi suoran puolivälieräpaikan. Kautta voi pitää onnistuneena, vaikka neljässä ottelussa päättyneet pudotuspelit jättivät valjun maun.

Totta puhuen Jyrki Ahon johtama valmennustiimi repi pelaajistosta irti kaiken mahdollisen. Bluesin pelaajamateriaalilla paikka mitalipeleissä olisi ollut suuri yllätys.

Espoolaisittain liigakaudesta 2014–15 jää mieleen monta positiivista asiaa. Eetu Laurikaisen ja puolustaja Otso Rantakarin läpimurrot sarjan eliittiin, hyökkääjä Kai Kantolan syksyn maaliputki ja kapteeni Kim Hirschovitsin upea kevätkausi olivat enemmän kuin yhdeltä joukkueelta voi vaatia.

Kaiken lisäksi kaikki edellä mainitut onnistujat jatkavat Bluesissa myös ensi kaudella. Näiden pelaajien varaan on helppo rakentaa menestyvää joukkuetta, vaikka pelaajabudjetti on vaatimaton. Myös päävalmentaja Aho on jatkamassa, vaikka hänen on huhuttu olevan tyytymätön seuran pieniin resursseihin.

Puolivälieräsarja ratkesi juuri materiaalin laajuuteen. Hirschovitsin johtama ykkösvitja oli vireessä, mutta Bracken Kearnsin, Jussi Makkosen ja Kantolan muodostama hyökkäysketju ei antanut tarpeeksi tulitukea.

JYPillä oli varaa peluuttaa Petr Hubacekin ja Juuso Ikosen kaltaisia taitureita kolmosketjussa, joten joukkueen ratkaisuvoima jakautui tasaisemmin.

Bluesilla oli toki potentiaalia haastaa JYP paremmin kuin nyt nähtiin, mutta kokonaisuutena espoolaiset voivat olla kuluneesta kaudesta ylpeitä.

Joska Saarinen HS
joska.saarinen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!