Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ahonen kriittisenä: "Käsittämätöntä"

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Naisten viestimestaruuden voitti ylivoimaisesti Hämeenlinnan Hiihtoseura. Ankkuri Laura Monosella oli varaa nautiskella. "Yritin fiilistellä, miltä Marit Bjørgenistä tuntuu viestissä. On kiva hiihtää siinä asemassa, ettei tarvitse panna kaikkea peliin", Mononen sanoi.

2 Sami Jauhojärven voittoprosentti Vuokatti Ski Team Kainuun SM-viestijoukkueessa pysyi sadassa. Vuokatti on voittanut SM-viestin vuodesta 2007 lähtien joka kerta, kun Jauhojärvi on kuulunut nelikkoon.

Poikkeus tapahtui Imatralla 2012. Silloin Vuokatti joutui tyytymään pronssiin, koska Jauhojärvi lähti ennen viestiä esikoisensa synnytykseen.

Vuokatti voitti nyt mestaruuden kymmenennen kerran.

3 Janne Ahonen sijoittui suurmäen SM-kilpailussa kolmanneksi Jarkko Määtän ja Lauri Asikaisen jälkeen.

"Ihan käsittämätön kilpailu. Olisi jo eilisestä luullut vähän oppivan. Nyt oli siihen verrattuna vielä epätasaisemmat olot. Kyllähän sieltä pystyi tulemaan alas, mutta jätkiä hyppyytetään kilpaa, niin haloo", Ahonen kritisoi kisaa, jonka aikana pyrytti ja tuuli vaihteli.

Ahosen mukaan varsinkin ensimmäisellä kierroksella joillekin hyppääjille putsattiin ylämäki ja toisille ei.

"En muista tällaista kisaa nähneeni."

4 Suomen ainoa oikeasti kansainvälisen tason yhdistetyn urheilija Ilkka Herola väitti olevansa sekä fyysisesti että henkisesti surkeassa kunnossa voitettuaan uransa kolmannen miesten mestaruuden.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!