Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Ville Herttuan laittelema Costello (lähtö 1) on aloittanut vuoden väkevästi. Se on voittanut seitsemästä startistaan viisi ja sijoittunut kahdesti toiseksi. Tuorein näyttö oriin iskukyvystä saatiin lauantaina, kun se marssi eleettömästi voittoon. Matka pitenee kierroksella, mutta se taitaa olla vahvalle menijälle vain eduksi.

Viikon tärppi

Kati Lindsbergin laatutallista tuleva Bacardi Razz (lähtö 3) debytoi torstaina sellaisella kanuunaesityksellä, että ikäluokkamenijä Willy Yankeekin taitaa olla sen kanssa helisemässä. Jos Bacadi Razz vielä parantaa – kuten oletettavissa on – se voi hyvinkin olla muille liian kova luu. Se sopii hyvin systeemien apuvarmaksi, jos kierroksen suurimpia suosikkeja haluaa varmistella.

Seuraa tätä

Huipputamma Passionate Kempin jälkeläisten edesottamuksia raviradalla seurataan tarkasti. Tähän mennessä sen kolmesta jälkeläisestä kilparadoille on ehtinyt vain viisivuotias Rock On Roof (lähtö 6), jonka uran alku ei ole mennyt aivan odotusten mukaisesti. Kati Lindsbergin valmennukseen siirtynyt ruuna on nyt löytänyt oikean vireen, ja sen tilillä on kaksi voittoa peräkkäin. Vaikeasta lähtöpaikasta huolimatta se on niukka suosikki.

Toto 65 -kierros 14 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 6

2. lähtö: 3, 5, 6, 11

3. lähtö: 5, 4, 3

4. lähtö: 9, 5, 11, 2, 3, 7

5. lähtö: 3

6. lähtö: 8, 10, 6, 7, 2

1x4x3x6x1x5 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 1.4. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!