Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Söderholmin joutsenlaulu

Urheilu
 
Joska Saarinen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

Kun kuudesta ottelusta viisi ratkeaa jommallekummalle joukkueelle maalin erolla, virheisiin ei ole varaa. Maanantaina HIFK oli se joukkue, joka teki enemmän virheitä.

Surullisinta HIFK:n kannalta oli, että joukkueen kokenut kapteeni Toni Söderholm säntäili jäällä kuin jännittynyt parikymppinen. Pelaaja, jonka pitäisi johtaa esimerkillään, petti ratkaisevalla hetkellä.

Tapparan Olli Palola teki 1–1-tasoituksen Söderholmin virheestä.

HIFK-kapteeni laittoi mailansa maalille heitetyn kiekon eteen, vaikka maalivahti Ville Husso huusi kovaan ääneen "minä". Juniorikiekkoilijatkin tietävät, että siinä tilanteessa puolustaja ei saa mennä kiekon tielle. Irtokiekko päätyi Palolalle, joka ampui ohi hölmistyneen Husson.

Tuntui siltä, että Söderholm yritti kantaa liiaksikin vastuuta. Ikään kuin kokenut konkari ei olisi täysin luottanut kanssapelaajiinsa. Mene ja tiedä, mutta lopputuloksena oli kaksi vastustajan maaliin johtanutta virhettä sekä nolla tehopistettä runsaasta ylivoima-ajasta huolimatta.

Söderholmin puolustukseksi on sanottava, että hänellä on takanaan rikkonainen kausi vammoista johtuen. Silti 36-vuotiaan veteraanin kannattaa miettiä, pystyykö hän jatkamaan uraansa huipputasolla. Vielä maanantaina Söderholm ei tiennyt siihen vastausta.

Joska Saarinen HS
joska.saarinen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!