Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK ei halua Vantaalle evakkoon

Urheilu
 

Veikkausliigaan nousseen HIFK:n kotiavaus aiheuttaa harmaita hiuksia helsinkiläisseurassa ja liigan toimistolla.

IFK:n oli määrä aloittaa kautensa 12. huhtikuuta VPS:ää vastaan Sonera-stadionilla. Siellä ei kuitenkaan voi pelata stadionin pelialustan vaihtamisen vuoksi.

Toinen vaihtoehto ottelupaikaksi oli Olympiastadion, mutta sekään ei ole pelikunnossa.

HS:n tietojen mukaan Veikkausliiga on ehdottanut IFK:lle pelaamista Myyrmäen jalkapallostadionilla. Vuosikymmenten tauon jälkeen pääsarjaan palannut IFK ei kuitenkaan halua viedä avausotteluaan Vantaalle.

IFK:n toimitusjohtaja René Österman on tilanteesta erittäin harmissaan. "Tilanne on suunnilleen sama kuin, jos viisivuotiaalle sanottaisiin, että joulu on peruttu", Österman heittää.

HIFK esiintyi viimeksi jalkapallon pääsarjassa vuonna 1972. Östermanin mukaan sotku tietää IFK:lle taloudellisia menetyksiä. Pelipaikan lisäksi ottelulle on vaikea löytää uutta ajankohtaa.

"Vaihtoehtoja selvitetään. Ottelukartta on todella tiukka. Sieltä on todella hankala löytää vaihtoehtoisia päiviä", Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoo.

Myös Tampereella kenttätilanne on tällä hetkellä hankala. Ilveksen on määrä aloittaa kautensa 12. huhtikuuta kotiottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan.

"Tammelassa ei ole lämmitettyä nurmea, ja Ratina on remontissa. Tilanne on haasteellinen", Marjamaa myöntää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!