Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Adu etsii Suomesta kadonnutta peli-iloa

Urheilu
 

Monella meni varmasti iltakahvit väärään kurkkuun, kun KuPS julkaisi lauantaina Freddy Adun sopimuksen. Samansuuntainen oli myös kuopiolaisseuran toimitusjohtajan Jarmo Heiskasen ensimmäinen reaktio, kun hän kuuli, että Adu on saatavissa.

"Etsimme monipuolista hyökkäävää pelaajaa, joka pystyy pelaamaan useissa rooleissa. Agenttitoimistosta vastattiin, että heillä on yksi, Freddy Adu. Vastasin, että älä nyt naurata. Tiedätte kyllä, mitä me pystymme maksamaan", Heiskanen sanoi.

Epäuskoisuutta lisäsi se, että Adun agenttitoimiston Savoon välittämät pelaajat olivat olleet aiemmin joko liian kalliita tai liian heikkoja.

"He sanoivat, ettei asiasta tule rahakysymys. Hän (Adu) on ansainnut elämässään paljon ja tarvitsee nyt mahdollisuuden".

Adu on pelannut viimeksi täyden kauden vuonna 2012. Hän on päässyt kahden viime kauden aikana kentälle vain reilun 100 minuutin ajaksi. Se ei huolettanut KuPS:n johtoporrasta. Sopimus syntyi ilman testijaksoa.

"Halusimme kääntää tämän kortin, ja tuntuu, että se on kannattanut jo nyt", Heiskanen sanoi.

Adu teki viime syksynä sopimuksen Serbian pääsarjaan FK Jagodinaan. Hän jätti seuran jouluna palkkakiistojen takia.

Sen jälkeen Adu on kiertänyt testileireillä ja päätyi lopulta Kuopioon."KuPS antaa minulle mahdollisuuden pelata jälleen. He todellakin halusivat minut. Olen onnellinen silloin, kun pelaan", sanoi Adu, joka unelmoi vielä pelaamisesta MM-kisoissa Yhdysvaltain paidassa.

Aapo Riihimäki HS
Kuopio

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!