Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Menestystä tutulla reseptillä

Urheilu
 
Antti Nieminen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

Salolaisesta LP Viestistä ei ole tullut sattumalta kestomenestyjää naisten lentopallossa. Seuran edustusjoukkuetta on rakennettu ja valmennettu määrätietoisesti vuodesta toiseen.

LP Viestin harjoitteluolot hakevat vertaistaan. Hulppeassa Salohallissa riittää tilaa, valoa ja suotuisia harjoitteluaikoja.

LP Viesti saa vuodesta toiseen parhaat pelaajat riveihinsä. Nuorilla huipulle pyrkivillä pelaajilla on eniten kiinnostusta seuraan, jossa tehdään tulosta ja menestytään.

Eurot ovat tiukassa joka paikassa, mutta urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen apuvoimineen on saanut koottua sen verran pelimerkkejä, että LP Viestillä on varaa hankkia myös kelvollisia ulkomaisia pelaajia.

LP Viesti lähti kauteen 295 000 euron budjetilla. Pelaajabudjetti oli 100 000 euroa. Vertailun vuoksi – loppuottelusarjassa taipunut LP Kangasala vei kauden läpi 65 000 euron pelaajabudjetilla.

LP Viestillä oli tähän kauteen lähdettäessä kolme tavoitetta, joista kaksi toteutui. Mestaruus tuli näytöstyyliin ja aiemmin tammikuussa Suomen cupin voitto.

Mestarien liigassa pudotuspelihaaveet haihtuivat, sillä joukkue jäi voitoitta alkulohkoon, mutta tilille tuli seitsemän erävoittoa.

LP Viestin tavoitteet ja toiveet ovat taas Mestarien liigassa. Sinne tarvittaisiin jälleen villi kortti. Toivoa sopii, että salolaisseura sellaisen saa, sillä Euroopan merkittävin cup-kilpailu tarjoaa erinomaista urheiluviihdettä.

Antti Nieminen
antti.nieminen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!