Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mestari Kärpät jatkaa suosikkina

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Heikki Saukkomaa Lehtikuva
Iiro Tarkki
Iiro Tarkki Kuva: Heikki Saukkomaa Lehtikuva

Asetelma:

Kärppien pelaaminen parantui puolivälierissä SaiPaa vastaan peli peliltä. Hallitsevalla mestarilla oli SaiPa-sarjassa vain menetettävää. Myös välieriin Kärpät lähtee selvänä ennakkosuosikkina.

"Varmasti suomalaiselle mentaliteetille sopisi paremmin altavastaajan asema. Olemme olleet tässä tilanteessa kaksi vuotta ja käsittelimme paineet vuosi sitten. Tiedämme, mitä voittaminen tarkoittaa", päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoo.

JYP oli puolivälierissä yllättävän vahva, kun Blues kaatui suoraan neljässä ottelussa. Jyväskyläläisten vahvuus on ylivoimapeli, joka on ollut pudotuspeleissä sarjan parasta. Myös tunnelataus on tapissa, kun pelaajat haluavat JYPin jättävälle Eric Perrinille hienot jäähyväiset.

Seuraa heitä:

Veljesparista vanhempi Tuomas Tarkki, 35, torjui Kärpille mestaruudet vuosina 2007 ja 2008. Nyt hän on JYPin ykkösmaalivahti. Torjuntaprosentti 94,62 on pudotuspelien neljänneksi paras.

Pikkuveli Iiro Tarkki, 29, hyppäsi Kärppien maalille kesken toisen SaiPa-ottelun ja piti paikkansa. Iiro Tarkin torjuntaprosentti 95,19 on pudotuspelien paras. Kumpi veljeksistä vetää pidemmän korren välieräsarjassa?

Arvio:

Kärpät finaaliin voitoin 4–2.

Hannu Rainamo
Tuomas Tarkki
Tuomas Tarkki
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!