Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaustisen Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 
Bo Stranden
Mika Fors Venicen rattailla Kuninkuusraveissa Porissa 2014.
Mika Fors Venicen rattailla Kuninkuusraveissa Porissa 2014. Kuva: Bo Stranden

Viikon varma

Heikki Korhosen valmentama Venice otti viime vuonna paikan Suomen eittämättömänä ykköstammana. Korhonen on kilpailuttanut silmäteräänsä säästeliäästi ja tarkasti – ja tulokset puhuvat puolestaan. Tamma on voittanut 44 kilpailustaan 33, ja voittosumma lähentelee jo 400 000 euroa. Mika Forssin vakioajokin tehtävä vaikuttaa taas varsin sopivalta, joten tamma saanee täydennettyä tikkurivistönsä puhtaaksi viiden voiton sarjaksi.

Viikon tärppiLumijoella valmennustalliaan pyörittävä Katja Melkko on puolisonsa Janne Sorosen kanssa tehnyt jo pitkään määrätietoista työtä saadakseen talliinsa laadukasta kalustoa. Lauantaina tulessa olevat Valle Streamline (lähtö 3) ja Caesar de Veluwe (lähtö 6) ovat molemmat potentiaalisia menestyjiä lauantaina. Etenkin reilu kuukausi sitten Oulussa kanuunakirillä voittoon ehtinyt Caesar de Veluwe tuntuu jäävän liian vähälle huomiolle. Pitkä loppusuora suosii kiriherkkää ruunaa.

Seuraa tätä

Ikäluokkansa tärkeimmät kilpailut, Kriteriumin ja Derbyn, voittaneen Koivikon Kallen (lähtö 7) on nyt kuusivuotiaana kohdattava avoimen sarjan kilpakumppanit. Vastus ei tällä hetkellä oikeastaan voisi olla tätä kovempi, kun samalla viivalla ovat sekä Diktaattori että Suivikas. Kun Koivikon Kalle on vielä arvottu takarivin paikalle, se tuskin pystyy vielä lyömään kokeneita kilpaveljiään. Tulevaisuudessa Markus Porokan valmennettava on kova luu näissäkin karkeloissa.

Toto 76 -kierros 14 / Kaustinen
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 11, 10, 7, 6, 14

2. lähtö: 2, 3, 8

3. lähtö: 11, 3

4. lähtö: 9

5. lähtö: 11, 7, 1

6. lähtö: 7, 9, 6, 8, 5

7. lähtö: 4, 6

5x3x2x1x3x5x2 = 900 riviä – 45 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 4. 4 noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!