Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kärpät nousi lopussa JYPin rinnalle ja ohi

Urheilu
 
Janne Onnela
Liigan huippuhetket: Kärpät ja JYP tarjosivat maalijuhlan
Liigan huippuhetket: Kärpät ja JYP tarjosivat maalijuhlan
Kärpät onnistui kuin onnistuikin lopulta selättämään JYPin ensimmäisessä välierässä, vaikka oululaiset olivatkin ajoittain todella suurissa vaikeuksissa. Lopun voittomaalin iski Lasse Kukkonen. Sarja jatkuu lauantaina Jyväskylässä.
Kärpät 5 JYP 4 Voitot 1-0

Kärppien ja JYPin välieräsarjan avaus upposi taatusti melkein täyden Raksilan jäähallin yleisöön. Kärppien voittoon lukemin 5–4 päättynyt peli enteilee erittäin värikästä välieräsarjaa.

Tasaisen avauserän jälkeen JYP näytti paketoivan pelin toisessa erässä iskemällä kolme komeaa maalia vajaassa kahdessa minuutissa.

"Meidän pelissä ei ollut siinä vaiheessa mitään järkeä. Olimme juuri näitä asioita aiemmin viikolla katsoneet ja opetelleet, mutta toimimme jäällä aivan päinvastoin", Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki tuskaili.

JYPillä oli loistava sauma ratkaista peli lopullisesti toisen erän tehominuuttiensa aikana, mutta sitä jyväskyläläiset eivät tehneet. Sen sijaan JYP löysäsi hieman kaasua, mikä oli virhe. Kärpät nousi rinnalle ja vajaat kaksi minuuttia ennen loppusummeria vielä ohi kapteeni Lasse Kukkosen osumalla.

Kukkosen veto upposi helpohkosti Tuomas Tarkin vartioiman maalin etukulmaan.

"Olemme voittaneet paljon pelejä, ja usko joukkueessa on kova. Ei ole sattumaa, että voittomaalin teki juuri Kukkonen", Marjamäki maalaili.

Kärppien suurimmat sankarit olivat ylivoimaisesti jälleen kerran Joonas Kemppainen ja Joonas Donskoi. Molemmat viettivät neljän tehopisteen iltaa.

"Erityisen tärkeää on, että onnistuimme myös ylivoimalla. Erikoistilanteet ovat kuitenkin niin suuressa roolissa", Donskoi kertasi.

Ottelun lopussa nähtiin vielä ikävä tilanne. Jyväskyläläisten parhaimmistoon kuulunut Jani Tuppurainen taklasi Kukkosta laidan vieressä vaarallisen näköisesti. Tilanteesta tuomittiin Tuppuraiselle ulosajo.

"Lasse oli vähän huonossa asennossa. Taklaus osui suoraan päähän", Tuppurainen myönsi rehdisti.

Janne Onnela
Oulu

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!