Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bisons kotona jälleen Seagullsia parempi

Urheilu
 
Pekka Järviö
Bisons 85 Seagulls 70

Helsinkiläinen Seagulls ei pystynyt Korisliigassa uhkaamaan loimaalaista Bisonsia kuin ensimmäisen kymmenminuuttisen. Laajemman pelaajamateriaalin turvin Bisons venytti voittomarginaaliksi 17 pistettä.

Bisonsin ja Seagullsin keskinäiset pelit runkosarjassa olleet sikäli erikoisia, että kumpikin on voittanut kaksi kotiotteluaan selvin numeroin. Sarjataulukossa joukkueiden välinen ero on kuitenkin neljä pykälää ja 14 pistettä.

Alussa näytti, että Seagulls on Deremy Geigerin ja ennen kaikkea Melsahn Basaben varassa. Kotimaisista pelaajista ensimmäiset pisteet nakutti Eero Lehtinen vasta toisen neljänneksen neljännellä minuutilla. Basabe puolestaan teki ensimmäisellä puoliajalla jo 17 pistettä.

Tauon jälkeen Bisons kasvatti eroa tasaisen varmasti, ja tässä vaiheessa 208-senttinen Travis Nelson oli ykköspelaaja kentän molemmissa päissä.

"Selkäranka ei saisi katketa niin helposti kuin meillä katkesi. Teimme liikaa pahoja virheitä hyvää joukkuetta vastaan", totesi valmentaja Mikko Larkas. "Kauden alussa maksoimme oppirahoja, minä tein virheitä ja pelaajat tekivät niitä, mutta jokainen jäsen kuitenkin uskoi tekemiseemme. Harmittaa toki, että heikon alkukauden myötä menetimme mahdollisuudet pudotuspelien kotietuun", Larkas summasi.

Seagullsin ongelmat olivat ennen kaikkea pitkässä päässä. Ylikerroksilla käynyt Carl Lindbohm jäi kolmeen pisteeseen. Anton Odabasin saalis oli yhdeksän pistettä, joista suurin osa tuli loppuhetkillä, kun peli oli jo ratkennut. Monipuolinen Basabe teki sen, mihin yksi mies pystyy. Hyvän illan saldona oli 23 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Geiger oli toinen kaksinumeroiseen lukemaan päässyt (10).

Pekka Järviö
Loimaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!