Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jordanian prinssi kritisoi Sepp Blatteria

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Jalkapallo. Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtajavaali sai maanantaina yllättäen lisäkierroksia. Liiton varapuheenjohtaja, Jordanian prinssi Ali bin Al Hussein syytti Fifan pitkäaikaista johtajaa Sepp Blatteria puheenjohtajuuden muuttamista henkilökohtaiseksi läänityksekseen.

Sveitsiläinen Blatter, 79, on hallinnut Fifaa vuodesta 1981 ensin pääsihteerinä ja vuodesta 1998 alkaen puheenjohtajana. Hän tavoittelee viidettä kauttaan toukokuussa pidettävässä vaalissa.

Prinssi Husseinin mukaan Blatter on luonut epäreilun tukijärjestelmän, jolla hän on saanut monet kansalliset liitot riippuvaiseksi itsestään.

Hussein väittää, että kansalliset liitot ja heidän asioidensa eteneminen on tullut riippuvaiseksi Blatterin henkilökohtaisesta hyväksymisestä. Hän syytti myös Blatteria siitä, että tämä on hassannut MM-kisoista saadut voitot henkilökohtaisten mielitekojen perusteella. "Kansallisten liittojen pitäisi voida tuntea, että heillä on oikeutensa, että he omistavat Fifan ja saavat tukea liiton hallitukselta silloin kun siihen on perustelut", Hussein sanoi uutistoimisto AFP:lle antamassaan haastattelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!