Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lukon muuri kesti, kestääkö vielä pitkään

Urheilu
 

Yleisön reaktioita kuuntelemalla olisi ollut mahdotonta tietää, mitä kaukalossa tapahtui, kun Tappara ja Lukko kohtasivat Liigan kolmannessa välierässä.

Katsojat vaativat jokaisesta kontaktista Lukolle jäähyä Hakametsän hallin lehtereillä.

Mitä tekivät tuomarit? Vihelsivät vain pitkät kiekot ja paitsiot kolmannessa erässä. Ei yhtään jäähyä viimeiseen 20-minuuttiseen.

Ottelu pysyi aisoissa, mutta hyvin lähellä räjähdyspistettä liikutaan tällaisella vihellyslinjalla.

Kumman joukkueen etu se on, jos selkeä estäminen tai koukkaus jätetään viheltämättä? Hyökkäävä joukkue kärsii, kun pilli ei soi. Kolmannessa erässä se oli Tappara.

Tuomarit eivät aikaansa tuhlanneet tällaisiin rangaistuksiin.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola ei valittanut ottelun jälkeen, vaikka tuomarikaksikko heittäytyi katselijoiksi ja jätti työt linjamiehille.

Lukko onnistui tekemään kaksi maalia ja puolustamaan viimeiset 20 minuuttia uhrautuvasti. Se riitti nyt, mutta Ville Niemistä lainaten se ei riitä kovin pitkään.

Jos Kärppien ja JYPin ottelusarja etenee niillä raiteilla, joilla sen saattoi arvata etenevän, on toisessa parissa vähän erilainen tuiske.

Lukko mursi Tapparan kotiedun ja jahtaa finaalipaikkaa. Vierasvoiton jälkeen se tuntuu realistiselta, mutta ei missään nimessä varmalta.

Tappara käytti kaikki keinonsa pääsiäismaanantaina, mutta nekään eivät riittäneet.

Jos Tappara ei saa kaivettua mielikuvitusta lisää hyökkäyksiinsä, alkaa lähtölaskenta kohti pronssiottelua. Lukon rutiinitaso riittää tällaisten otteluiden voittamiseen, ja lopuista pitää maalivahti Ryan Zapolski huolen.

Heikki Miettinen
heikki.miettinen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!