Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Avainroolissa

Orimattilassa valmennustalliaan pyörittävällä Teemu Okkolinilla on keskiviikkona monta rautaa tulessa. Suomenhevoskohteissa (lähdöt 2 ja 5) suosikit Tähtituula ja Turbo-Impi tulevat Okkolinin tallista. Lahjakas Arteko voi ravia kulkiessaan haastaa Tähtituulan, ja lämminveristen pitkällä matkalla (lähtö 3) starttaava Orlando Croft on paljon tulostauluaan vaarallisempi.

Viikon tärppi

Väkivahva Costatantisoldi (lähtö 3) kohtaa vihdoin vähän normaalimman vastuksen, kun vastassa ei ole Outlaw Mercin tai Big Sky Hurricanen tasoisia tykkejä. Ei tehtävää voi toki nytkään helpoksi luonnehtia, mutta Risto Airaksisen käsissä kukkaan puhjenneella ruunalla on kuitenkin nyt kaikki mahdollisuudet voittoon.

Costatantisoldi näyttää jäävän peleissä liian vähälle huomiolle, sillä edellisestä voitosta on kulunut jo pari kuukautta.

Seuraa tätä

Keskiviikkona Vermossa Toto 65 -pelin ulkopuolisessa lähdössä tauolta palaava Jontte Boy on yksi lahjakkaimmista Suomessa syntyneistä lämminverisistä.

Sen odotetaan menestyvän tänä vuonna Tuomas Korvenojan aikaisemman supertähden, Brad de Veluwen, tavoin myös kansainvälisillä kentillä. Korvenojalla riittää mielenkiintoisia tulokkaita myös nuoremmissa varsoissa. Näistä Toto 65:n avauksessa starttaava Joe di Maggio voi hyvinkin olla seuraava tähti.

 

Toto 65 -kierros 15 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 3, 4

2. lähtö: 2, 4, 11

3. lähtö: 7, 8, 9

4. lähtö: 4, 6

5. lähtö: 8, 2, 3

6. lähtö: 3, 6, 8

2x3x3x2x3x3 = 324 riviä – 32,40 euroa.

 

Peliaika päättyy keskiviikkona 8.4. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!