Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikko Ilosella kova tavoite Mastersissa – puttipelin parannuttava

Teemu Selänne on mukana caddiena keskiviikon näytöskisassa

Urheilu
 
Ezra Shaw / AFP
Mikko Ilonen
Mikko Ilonen Kuva: Ezra Shaw / AFP

Mikko Ilonen lähti uuteen kauteen tavoitteenaan nousta golfissa uudelle tasolle.

Tarkoituksena on vakiinnuttaa paikka maailman 50 parhaan pelaajan joukossa. Se takaisi pääsyn lähes kaikkiin tuleviin kisoihin.

Ilonen on lyönyt palloa kauden kisoissa hyvin, mutta hänen puttipelinsä ei ole toiminut. Niin kävi viimeksi pääsiäisenä Houstonissa pelatussa PGA-kiertueen kisassa.

"Missasin putit hyvistä paikoista. Ne katkaisivat henkisen selkärangan", sanoi Ilonen kahteen kierrokseen jääneestä kisastaan, joka oli tavallaan myös kenraaliharjoitus Mastersiin.

Ilonen ei jäänyt Houstoniin seuraamaan kisan loppua, vaan hän lensi jo viime sunnuntaina Georgiaan, jossa hän aloitti valmistautumisensa Mastersiin.

Ilosen tavoitteena on sijoittua Augustan kentällä kahdentoista parhaan joukkoon. Se takaisi suoran paikan myös ensi kauden turnaukseen. Myös jaettu 12. sija tuo paikan ensi vuoden kisaan.

Pelit Augustassa alkavat jo tänään keskiviikkona erillisellä par 3 -kilpailulla, johon pelaajat voivat ottaa mukaansa jonkun tunnetun henkilön caddiekseen.

Ilosen "mailapoikana" on entinen jääkiekkoilija Teemu Selänne, joka on itsekin kova golfari.

Ilonen pelaa toisen kerran Mastersissa. Edellinen on jo neljäntoista vuoden takaa. Lahtelainen sai paikan 2001 turnaukseen voitettuaan edellisvuonna Britannian amatöörimestaruuden.

Vuonna 2001 Ilosen pelikaveriksi asettui Tiger Woods, josta tuli myös kisan lopullinen voittaja. Ilonen pelasi kahtena päivänä tulokset 73 ja 79 lyöntiä.

Teemu Selänne on Ilosen caddiena keskiviikon par 3 -kisassa.
Teemu Selänne on Ilosen caddiena keskiviikon par 3 -kisassa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!