Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK:n ja HJK:n liigapeliin vielä paljon lippuja jäljellä

Joukkueiden ensimmäisen liigakohtaamisen uskotaan myyvän loppuun

Urheilu
 

HIFK ja HJK kohtaavat kauan odotetussa Veikkausliigan Helsingin paikalliskamppailussa 23. huhtikuuta. Ottelun odotusarvo on valtava.

Paikalliskamppailu on samalla myös sarjanousija HIFK:n ensimmäinen kotiottelu pääsarjassa 43 vuoteen, kun sarjaohjelman mukainen kotiavaus Vaasan Palloseuraa vastaan peruuntui Sonera-stadionin nurmenvaihdon vuoksi.

HIFK:n toimitusjohtaja René Österman uskoo, että Sonera-stadionin kaikki noin 10 500 paikkaa myydään loppuun.

"Nyt lippuja on myyty ainakin yli puolet kapasiteetista", Österman sanoo. Tarkkoja lukuja hänellä ei ole.

Lippupalvelun katsomokartan mukaan pääkatsomon alakatsomo ja itäkatsomon keskiosat on myyty loppuun, mutta muualle on paikkoja saatavana.

"Olisin aika pettynyt, jos ottelua ei myytäisi loppuun", Österman toteaa.

Aiemmin Sonera-stadion on ollut Veikkausliigan ottelussa loppuunmyyty kahdesti. Tupa oli täynnä HJK:n ja FC Hongan kohtaamisissa vuosina 2006 ja 2013.

Niin HIFK kuin HJK tunnetaan Suomen mittakaavalla innokkaista kannattajistaan. Ei olisi yllätys, jos faniryhmät ottaisivat yhteen ottelun tiimoilta. Toimitusjohtaja Österman on varsin vakuuttunut, että ainakin itse ottelu sujuu rauhallisesti.

HIFK vastaa pelin järjestelyistä ja turvallisuudesta, mutta saa konsulttiapua HJK:lta, jolla on kokemusta isoista ottelutapahtumista.

"Tämä on ensimmäinen kotiottelumme 43 vuoteen ja samalla ehkä kauden tärkein ottelu. Varaa virheisiin ei ole", Österman toteaa.

HJK ja HIFK vastaavat paikalliskamppailuissa omien fanikatsomoidensa lipunmyynnistä. HJK on myynyt markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannilan mukaan 1 500 paikastaan puolet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!