Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiikerien takatukka kerää katseita

Urheilu
 
Antti Leppälä
Antti Leppälä

1 Kokkolan Tiikerien päävalmentaja Tommi Tiilikainen on joukkoineen kolmatta kertaa Mestaruusliigan loppuotteluissa. Ensimmäinen yritys päättyi täysosumaan, ja viime vuonna tuli SM-hopeaa, kun Vammalan Lentopallo vei tittelin.

Tiilikainen on kentän laidalla vaativa valmentaja, mutta muuten rentoa läppää heittävä laji-ihminen. Keskiviikon tiedotustilaisuudessa hän kertoi, miksi Kokkolaan kannattaa tulla jo lauantaina.

" Antti Leppälän playoff-takatukkaa pitää vähintään tulla katsomaan, jos ei lentopallosta muuten ymmärrä mitään", sanoi Tiilikainen, jonka joukkueessa värikkäitä pelaajia on enemmänkin.

2 Ville Kakon komennossa pelaava Hurrikaani-Loimaa on neljäntenä peräkkäisenä vuotena mitaleilla. SM-hopeaa tuli 2012 ja 2013 ja SM-pronssia 2014. "Olen luottavainen. Koko ajan on menty parempaan suuntaan", sanoi Kakko.

3 Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa. Ensimmäinen ottelu pelataan Kokkolan jäähallissa lauantaina (11.4.). MTV3 näyttää ottelun suorana alkaen kello 13. Sen jälkeen jatketaan Salohallissa tiistaina (14.4.) ja keskiviikkona (15.4.).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!