Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veikkausliigan mahdollisia läpimurtopelaajia

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kaan Kairinen
Kaan Kairinen

1Kaan Kairinen
FC Interin keskikenttäpelaaja Kaan Kairinen, 16, on nuoresta iästään huolimatta valloittamassa paikkaa turkulaisjoukkueen avauskokoonpanosta. Kairinen on pallon kanssa taitava ja hyvä rytmittämään peliä. Fyysisesti hän on vielä raakile. Kairinen saattaa vielä tällä kaudella ajoittain jäädä isompien miesten jalkoihin. Keskikentän keskustassa viihtyvältä nuorukaiselta voi odottaa viimeistään tulevina vuosina todella paljon. Hän on ollut Aston Villan ja Tottenhamin testattavana.

2Fredrik Lassas
Keskikenttäpelaaja Lassas, 18, siirtyi HIFK:hon paikalliskilpailija HJK:sta. IFK:ssa on luvassa runsaasti vastuuta keskikentän keskustassa, jossa hän pelannee Jukka Halmeen rinnalla. Lassaksella on jalkapalloilijan kykyjä, mutta nopeutta ja voimaa häneltä puuttuu. Hän ei välttämättä loista, mutta ei usein myöskään petä. IFK pyrkii hyökkäämään nopeasti pallonriiston jälkeen. Nopea vastaiskupelaaminen ei välttämättä palvele parhaiten nuorukaisen vahvuuksia.

3Vahid Hambo
Kookas hyökkääjä, jolta ei puutu itseluottamusta. Hambo, 20, oli talvipeleissä tehovireessä, ja hän on lähtökohtaisesti FC Interin ykköskärki. Mikäli tarjoilu pelaa, Hambo saattaa olla maalipörssissä korkealla. Hambo voisi olla vielä parempi, jos liikkuisi paremmin pallottomana. Hambo on syntynyt Helsingissä, mutta hänellä on myös Bosnia ja Hertsegovinan passi. Hän pelasi Sampdorian organisaatiossa, mutta ura ei auennut Italiassa, ja Hambo palasi Suomeen.

4Mikko Viitikko
Tämän kauden mahdollisista läpimurtopelaajista nimenomaan Viitikko, 19, voi tehdä aikanaan läpimurron ulkomailla. Hänellä on ominaisuudet siihen. Hän on vasenjalkainen, kookas (190 cm) toppari, joka osaa olla tarpeeksi aggressiivinen. Viitikko siirtyi HJK:sta VPS:n kolmostoppariksi, mutta aloittanee kauden joukkueen avauskokoonpanossa.

Fredrik Lassas
Fredrik Lassas
Vahid Hambo
Vahid Hambo
Mikko Viitikko
Mikko Viitikko
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?