Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

KTP:tä uhkaa pisteiden menetys

Urheilu
 

Miesten Korisliigan sarjataulukko voi mennä uusiksi tänään maanantaina. Runkosarjan kärkijoukkue KTP Kotkasta on saattanut peluuttaa vahingossa edustuskelvotonta pelaajaa.

Syynin alla on myös toinen joukkue. Se on HS:n tietojen mukaan helsinkiläinen Seagulls, joka on kahdeksantena ennen keskiviikkona pelattavaa runkosarjan päätöskierrosta.

"Tapaukset ovat yhä tutkimuksen alla. Emme erittele, mistä joukkueista tai pelaajista on kyse", Koripalloliiton kilpailutoiminnan johtaja Tom Westerholm sanoi HS:lle sunnuntaina.

"Emme kommentoi keskeneräisiä asioita."

Seagulls kiistää tiedotteessaan peluuttaneensa edustuskelvotonta pelaajaa. Seuran mukaan kyse on ns. rinnakkaislisenssillä pelanneesta pelaajasta.

KTP:n kohdalla kysymys on Jukka Matisesta, joka oli sivussa syksyn jalkavaivojen takia. Nyt selvitetään, onko KTP maksanut Matisen lisenssiä.

"Katsotaan kirjanpito läpi, onko sellainen maksu tililtä lähtenyt. Jos ei ole lähtenyt, tieto pitää paikkansa," KTP:n puheenjohtaja Jyrki Lindström totesi.

Kymen Sanomien mukaan Matinen on voinut olla edustuskelvoton jopa 14 ottelussa. Näistä KTP on voittanut kahdeksan. Jos Matinen todetaan edustuskelvottomaksi, KTP putoaa viidenneksi ja menettää kotiedun.

Pelaajan edustuskelvottomuus vaikuttaa joukkueen tuloksiin enintään 30 päivää taaksepäin.

Tällöin runkosarjan voittajaksi nousee Joensuun Kataja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!