Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Kovasukuinen William Birdland (lähtö 4) on aloittanut uransa mukavasti. Se on voittanut kahdesti ja muissa starteissa on tullut hopeaa. Viime starttien perusteella ori on saanut lisää rutiinia ja kunto on selvästi noususuuntaan. Vermossa Mika Forssin ajokin suurin haaste on sisäradan lähtöpaikka. Jos ja luultavasti kun ajajaliigan ykkösnimi välttää karikot, William Birdland pääsee näyttämään mistäpäin tuulee.

Viikon tärppi

Toto 65:n toisessa kohteessa osallistujista monella ei näy edes voittoja taulussa. Kahdesti peräkkäin voittanut Smiling Sergei on luotettu lähdön suursuosikiksi ja jopa kierroksen käytetyimmäksi varmaksi. Sen peliosuus on selvästi yläkanttiin, joten ruuna on syytä varmistaa. Takarivistä lähtevä Ranch Norma Jeane kirii suojajuoksun jälkeen napakasti ja on ensimmäinen apurasti.

Seuraa tätä

Vermossa ravataan jo kolmannen kerran viikon sisään. Se näkyy lähtöjen tasossa. Viime viikolla saatiin nauttia todellisen supertähden vauhdista, kun nelivuotiskautensa aloittanut Jontte Boy hurmasi voittojuoksussaan. Tämän viikon parasta antia on luvassa suomenhevostammojen kohtaamisessa, jossa Saaga S yrittää paluuta voittajakehään.

 

Toto 65 -kierros 16 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 3, 2, 5, 6

2. lähtö: 5, 12, 4

3. lähtö: 3, 5, 1

4. lähtö: 1

5. lähtö: 11, 1

6. lähtö: 6, 12, 4, 1, 5

4x3x3x1x2x5 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 15. 4. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!