Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ojansivu palasi tehokkaana

Tiikerit vei viiden erän trillerin Salossa

Urheilu
 
Sami Kilpiö
Tiikerien Olli-Pekka Ojansivu löi palloja tehokkaasti kenttään toisessa loppuottelussa.
Tiikerien Olli-Pekka Ojansivu löi palloja tehokkaasti kenttään toisessa loppuottelussa. Kuva: Sami Kilpiö
Hurrikaani-Loimaa 2 Tiikerit 3 Voitot 0–2

Hurrikaani-Loimaa heräsi tosissaan taistelemaan, muttei keksinyt keinoja Kokkolan Tiikerien pysäyttämiseksi lentopallon miesten Mestaruusliigan toisessa loppuottelussa Salossa.

Päävalmentaja  Ville Kakon komennossa pelaava Hurrikaani-Loimaa pakotti vastustajansa viidenteen erään tiistai-iltana ennen kuin taipui.

Vatsataudista pelikuntoon toipunut Olli-Pekka Ojansivu kuului päivän hahmoihin, kun Tiikerit otti toisen peräkkäisen voittonsa. Se tuli 3–2, ja erät päättyivät 25–14, 16–25, 25–18, 23–25 ja 15–6.

Artikkeliin liittyvät

"Mihinkään ei satu, mutta kaikki voimat eivät ole kohdallaan. Kolmeen päivään olen syönyt vain yhden aterian", totesi Ojansivu ja hörppi proteiinijuomaa vajaan kahden tunnin mittelön tauottua.

Katsomoon vahvan hakkurin hutera olo ei näkynyt. Päinvastoin – Ojansivu palasi totutun tehokkaasti. Yhteistyö passari Steve Kehoen kanssa sujui, ja illan saldoksi tuli 22 (+18) pistettä.

Ojansivu oli helpottunut, kun kamppailu päättyi täysosumaan.

"Viimeisessä erässä katsotaan aina, kenellä on palleja", lohkaisi Ojansivu.

Kotijoukkueestakin kunnostautui hakkuri. Nuori Tapio Toiviainen otti vastuuta, kun serbialainen mörssäri Vladimir Cedic oli kuumeessa ja vatsataudissa.

Toiviainen teki 17 (+6) pistettä. Hurrikaani-Loimaan nuorisokaartiin kuuluvista Eemeli Kouki iski 21 (+8) ja Kasimir Vuorinen 11 pistettä.

"Tämä oli tasaista vääntöä. Nyt saimme oman pelimme finaalin tasoiseen kuosiin, mutta parannettavaa on vielä paljon. Seuraavassa ottelussa on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota torjuntapeliin", sanoi Toiviainen, parhaillaan varusmiespalvelustaan suorittava lentopalloilija.

"Nuorisokaarti taisteli sen, minkä pystyi. Mahdollista on, että Cedic palaa tositoimiin keskiviikkona", sanoi Kakko.

Antti Nieminen HS
Salo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!