Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mestaruus katkolla Tiikereille lauantaina

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Päävalmentaja Tommi Tiilikaisen komennossa pelaava Kokkolan Tiikerit on esiintynyt jäätävästi kevään pudotuspeleissä. Se jatkoi keskiviikkona siitä, mihin tiistaina lopetti ja kukisti Hurrikaani-Loimaan kolmannessa miesten Mestaruusliigan loppuottelussa 3–0. Erät päättyivät 25–23, 29–27 ja 25–17. Mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla Keski-Pohjanmaan palloiluylpeydelle lauantaina. Se johtaa sarjaa 3–0, ja mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

"Kokkolan päällikkö" Olli-Pekka Ojansivu kuului taas illan hahmoihin Salohallissa. Passari Steve Kehoe tarjoili, ja Ojansivu takoi palloja kenttään. Saldoksi tuli 21 (+11) pistettä.

2 Serbialainen hakkuri Vladimir Cedic toipui vatsataudista ja tuli Hurrikaani-Loimaan avuksi. Cedicin esitys ailahteli, mutta pisteitä tuli kuitenkin 17 (+7). Hurrikaani-Loimaa sai toisessa erässä neljä eräpalloa, muttei pystynyt hyödyntämään niitä.

3 Keijo Säilynoja, Lentopalloliiton toimitusjohtajana kaksi viikkoa sitten aloittanut entinen huippukiekkoilija, palasi lehtereille "vuosien tauon jälkeen" ja nautti ottelusta päävalmentaja Tuomas Sammelvuon seurassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!