Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kataja valitti KTP:n rangaistuksesta

Urheilu
 
Antti-Pekka Sonninen

Helsingin Seagulls päätti koripalloliigan runkosarjan 75–76 (38–39) -vierastappioon hallitsevalle mestarille Tampereen Pyrinnölle.

Kun Namika Lahti voitti Salon Vilppaan, Seagulls jäi runkosarjassa kahdeksanneksi ja kohdannee puolivälierissä ykkösen eli KTP:n. Seagulls saa kotikenttäedun kotkalaisten sääntörikkomuksen vuoksi.

Vai kohtaako sittenkään? Koripalloliitolla ei ollut vielä keskiviikkoiltana tarjota lopullista päätöstä siitä, menettääkö KTP myös pisteet niistä otteluista, joissa se peluutti edustuskelvotonta Jukka Matista.

Joensuun Kataja teki liiton hallitukselle valituksen liiton sääntö- ja kurinpitoyksikön tekemästä KTP-päätöksestä.

Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas ei suostunut spekuloimaan jatkokuvioilla, jotka selviävät sen jälkeen, kun tiedetään liiton torstaina valmistuva kanta Katajan vastalauseeseen.

"Olemme ilmaisseet kantamme asiaan, joka on lähtenyt vyörymään kuin lumipallo. Olemme kaikki samassa tilanteessa, ja jos ei oma peli ole kunnossa, on sama, kuka vastaan tulee", Larkas muistutti.

Seagulls törmäsi Pyynikillä viime ajoilta tuttuun ongelmaan, sillä neljän minuutin jälkeen kotijohto oli 13–2.

"Kolmen viime ottelun ensimmäiset viisi minuuttia olemme hävinneet yhteensä 8–43, ja sille on tehtävä jotain. Nousimme hienosti, mutta jouduimme lähtemään liian kaukaa", Larkas myönsi.

Antti-Pekka Sonninen
Tampere

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!