Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

KTP saa pitää sarjapisteensä

Koripalloliiton liittohallitus hylkäsi Joensuun Katajan vastalauseen

Urheilu
 

Suomen koripalloliiton liittohallitus hylkäsi Joensuun Katajan tekemän vastalauseen. Päätös merkitsee sitä, että miesten Korisliigan pudotuspelit alkavat lauantaina ottelupareilla KTP–Seagulls, Joensuun Kataja–Namika-Lahti, Kauhajoki–Tampereen Pyrintö ja Loimaan Bisons–Kouvolan Kouvot.

KTP käytti runkosarjassa edustuskelvotonta pelaajaa, kun seura ei maksanut Jukka Matisen lisenssiä. Liiton sääntö- ja kurinpitoyksikkö määräsi aiemmin tällä viikolla rikkeen takia runkosarjan voittaneen KTP:n menettämään kotietunsa pudotuspelien puolivälierä- ja välierävaiheessa. Lisäksi seura sai 2 000 euron sakon.

Kataja katsoi, että KTP:n olisi pitänyt menettää sarjapisteensä kuudesta ottelusta. Jos näin olisi tapahtunut, KTP olisi pudonnut runkosarjassa viidenneksi ja Kataja olisi noussut kakkossijaltaan ykköseksi.

Sääntö- ja kurinpitoyksikön mukaan otteluiden tuomitseminen hävityiksi olisi ollut kohtuuton rangaistus ja olisi vaikuttanut sattumanvaraisesti muiden seurojen sijoituksiin.

KTP aloittaa puolivälierät vieraskentällä Seagullsia vastaan. Jatkopaikka vaatii kolme otteluvoittoa. Jos KTP etenee finaaliin tai pronssiotteluun, se saa kotietunsa takaisin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!