Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK prässää aiempaa korkeammalta

Urheilu
 

HJK on muokannut pelitapaansa dynaamisemmaksi viime kaudesta. Viime kaudella joukkue puolusti ajoittain hyvinkin syvällä ja piti prässitason matalalla. Nyt joukkue on harjoitellut korkeata prässiä, josta nähtiin hyvä esimerkki HJK:n liiga-avauksessa Rovaniemellä. Siellä HJK prässäsi RoPS:n pelinavauksen sekaisin. Se sai vastustajan avaamaan huonosti peliä ja otti pallonhallinnan haltuunsa.

Joukkueella on riittävästi dynaamiseen pelitapaan soveltuvia pelaajia, jotka pystyvät prässäämään vastustajaa korkealta. Atom Tanaka, Erfan Zeneli, Demba Savage, Rasmus Schüller ja Robin Lod ovat sopivia pelaajia tähän pelitapaan.

Joukkue hyökkää paljon hitailla hyökkäyksillä. Se pyrkii liikuttamaan vastustajaa ja luomaan tilaa, johon isketään nopeasti. Avainsanana on monirytmisyys, jota päävalmentaja Mika Lehkosuo korostaa.

Japanilaishyökkääjä Mike Havenaar on erinomainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyvin selkä vastustajan maaliin päin. Havenaar pystyy myös loistavan pallonsuojauksensa ansiosta kääntymään rangaistusalueella ja hakemaan itse ratkaisuja boksissa. HJK:lla on nyt kaksi selkeää kärkipelaajaa (Havenaar ja Ousman Jallow ), mutta on mahdollista, että joukkueeseen hankitaan vielä yksi hyökkääjä kevään tai kesän aikana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?