Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lahden Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Heikki Korhosen laadukkaan tallin ykköspyssy on huipputamma Venice (lähtö 6). Korhonen on kilpailuttanut silmäteräänsä tarkasti. Sen uran voittoprosentti onkin yli 75. Lukeman arvoa nostaa se, että Venice on kahlannut läpi kovimmat ikäluokkakilpailut, ja viime vuonna se vakiinnutti paikkansa Suomen ykköstammana. Lauantaina vastus ei ole kovin mahdollinen, joten Venicen pitäisi hoidella tämänkertainen tehtävä helposti.

Viikon tärppi

Koivikon Kalle (lähtö 7) on yksi lupaavimmista nuorista suomenhevosista.

Markus Porokan valmennettava voitti molemmat ikäluokkansa tärkeimmät kilpailut (Derby ja Kriterium), ja nyt se tekee nousua kohti suomenhevosten ehdotonta huippua. 20 metriä enempää lähtevää Carmelaa ja Tuikun Pojua ei sovi väheksyä vastustajana, mutta kyllä Tuomas Pakkasen ajokillakin on täydet mahdollisuudet voittoon.

Seuraa tätä

Suomenhevosten kovimmissa lähdöissä on viime viikkoina riittänyt mielenkiintoa. Ennakkoasetelmien perusteella avauslähdöstä tulee taas hyvin mielenkiintoinen. Niukka etulyöntiasema on hallitsevalla ravikuninkaalla Köppisellä, jonka Ari Moilanen ohjastanee keulapaikalle. Tapsan Tahti ja Suivikas ovat viime aikoina tehneet kuitenkin niin raakoja esityksiä, että niitä ei sovi unohtaa peleistä.

Toto 76 -kierros 16 / Lahti
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 3, 9, 4

2. lähtö: 9, 5, 6, 12, 11

3. lähtö: 1, 8, 5, 9, 4

4. lähtö: 1, 3, 5, 7

5. lähtö: 6

6. lähtö: 2

7. lähtö: 7, 9, 13

3x5x5x4x1x1x3 = 900 riviä – 45 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 18.4 noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?