Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

JYP niukasti parempi Rauman pronssipelissä

Lukon toiveet mitalista menivät päätöserässä

Urheilu
 
Jouni Mikola
SM-liigan huippuhetket: JYP juhli pronssia
SM-liigan huippuhetket: JYP juhli pronssia
JYP ja Eric Perrin lopettivat kautensa voittoon ja pronssimitaliin.
Lukko 1 JYP 2

JYPin Mikko Luoma ratkaisi liigan pronssiottelun Raumalla perjantaina. Luoma pääsi ampumaan tulisen kudin lähietäisyydeltä, eikä Lukon maalivahdilla Ryan Zapolskilla ollut tilanteessa juurikaan mahdollisuuksia.

Raumalla koomailtiin pari erää, mutta kyllä sitä pari maaliakin ehdittiin tekemään. Lukko osui toisen erän alkupuolella, kun Toni Koivisto törkkäsi Tuomas Tarkin sivulle torjuman kiekon tyhjään rysään.

JYP tasoitti nelisen minuuttia ennen erän päätöstä samankaltaisella maalilla, mutta nyt vain Tuomas Pihlman sai Eric Perrinin ampuman kudin tolpasta lapaansa, ja Zapolski oli yllätetty.

Toisessa erässä Zapolski oli täystyöllistetty, sillä amerikkalaismaalivahti ehti kiekon tielle peräti 18 kertaa, kun Tarkki taas selvisi kolmella kopilla.

Kolmannen erän alkupuolella Perrin pääsi yrittämään lisäosumaa rangaistuslaukauksesta, mutta Zapolski nappasi heppoisen yrityksen.

JYP siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon, kun Luoma osui alivoimalla viitisen minuuttia ennen kolmannen erän loppua.

Ottelu ei tarjonnut suuria kiekollisia hienouksia nelituhantiselle yleisölle, vaan se oli pikemminkin kahden pettyneen joukkueen pakkopullaa.

Jouni Mikola
Rauma

juha sinisalo lehtikuva
JYPin Tuomas Pihlman juhli maaliaan yhdessä Eric Perrinin kanssa.
JYPin Tuomas Pihlman juhli maaliaan yhdessä Eric Perrinin kanssa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?