Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seuraavaksi maajoukkue

Urheilu
 
Martti kainulainen lehtikuva
Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon komennossa pelaavalla maajoukkueella on edessä työntäyteinen kesä.
Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon komennossa pelaavalla maajoukkueella on edessä työntäyteinen kesä. Kuva: Martti kainulainen lehtikuva

1. Kotimaisen lentopallokauden huipennuttua katseet kerää seuraavaksi miesten maajoukkue.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon miehistö aloittaa leirityksen 27. huhtikuuta Kuortaneella ja kohtaa kolmesti Iranin maajoukkueen.

Ensimmäinen ottelu Irania vastaan on 14. toukokuuta Kuortaneella. Alun perin se piti pelata LP-areenassa, joka vetää noin 600 katsojaa. Kamppailu siirrettiin kuitenkin Kuortanehalliin, johon saadaan erityisjärjestelyin istumapaikkoja noin 1 200 katsojalle.

Iran sijoittui Puolassa pelatussa MM-turnauksessa kuudenneksi ja Suomi yhdeksänneksi, joten kova kiinnostus tulevaa ottelua kohtaan on ymmärrettävissä.

2. Maajoukkueen ensimmäinen näytön paikka on toukokuun lopussa alkavassa Maailmanliigassa. Suomi aloittaa Tampereella ja kohtaa Belgian 23.–24. toukokuuta. Portugalia vastaan Suomi pelaa Vaasassa 5.–6. kesäkuuta. Hollannin Suomi kohtaa Espoossa 26.–27. kesäkuuta. Lohkon voittaja selviytyy kakkosryhmän Final Four -turnaukseen Bulgariaan.

3. Syksyn EM-turnaus pelataan Bulgariassa ja Italiassa, ja Suomi suuntaa Italiaan, jossa se kohtaa Venäjän, Serbian ja Slovakian.

Pohjois-Italian Busto Arsiziossa pelattava D-lohko on kivikova. Venäjä pelasi kaksi vuotta sitten EM-voittajaksi. Serbia sai silloin EM-pronssia, Suomi oli kahdeksas ja Slovakia yhdestoista. Suomi aloittaa 9. lokakuuta Venäjää vastaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!