Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kärppien Nutivaara ruoski itseään: "Huonoin pelini pudotuspeleissä"

Nuori puolustaja on pelannut pudotuspeleissä erinomaisesti

Urheilu
 

Kärppien puolustaja Markus Nutivaara myönsi lauantain Tappara-ottelun jälkeen, ettei vielä muutama viikko sitten olisi uskonut pelaavansa tänä keväänä Liigan finaaleissa.

Nutivaara, 20, sai mahdollisuuden pudotuspeleissä, kun Lasse Kukkonen loukkaantui välierissä. Kovalla itseluottamuksella kaukaloon hypännyt nuorukainen vakiinnutti paikkansa ja on saanut jatkaa Kukkosen tervehdyttyä.

"Hän on pelannut kuin 35-vuotias konkari", Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki kehui.

Lauantaina Nutivaaralla oli vaikea iltapuhde. Hän pelasi kiekollisena ylirohkeasti ja oli puolustuspäässä muutamaan otteeseen hukassa.

"Omasta mielestäni tämä oli huonoin pelini pudotuspeleissä. Yritän tässä illalla keksiä, mistä johtui", Nutivaara sanoi.

Uransa ensimmäisiä pudotuspelejään tahkoavalle puolustajalle sallittaneen pieni ailahtelu. Tärkeämpää on se, miten Nutivaara käsittelee heikon ottelun.

"On hyvä, että seuraava peli tulee mahdollisimman nopeasti. Tämä ilta on aikaa ruoskia itseä, ja sitten keskitytään maanantaihin."

Jotain Nutivaaran asemasta Kärpissä kertoo, että hän sai virheistä huolimatta pelata, kun Marjamäki tiivisti peluutusta ottelun lopussa. Sen sijaan ulkomaalaispakit Ryan Glenn ja Dan Spang istuivat penkillä.

"On todella tärkeää, ettei ensimmäisestä virheestä laiteta penkille. Toki jos samoja virheitä toistaa, niin tilanne on toinen", Nutivaara totesi.

Joska Saarinen HS
Oulu

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!