Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Toto 65 -kierroksella varmavaihtoehtoja löytyy useampia. Pohdinnan jälkeen ykkösvarmaksi nousee avauskohteen Costello, joka on viime aikoina osoittanut, että se on kovaa vauhtia matkalla kohti kovimpia suomenhevoslähtöjä. Kuusivuotias ori on toiminut etenkin kokeneen Risto Tupamäen ohjastuksessa kuin ajatus. Kaksikon seitsemästä viime startista tuloksena on kuusi voittoa ja yksi kakkossija. Takarivin paikka tuo hieman lisäväriä, mutta ei niin paljon, etteikö voitto häämöttäisi.

Viikon tärppi

Nuoren polven ohjastajalupauksiin kuuluva Jere Kiveinen, 19, järjesti viikko sitten Vermossa pelaajille melkoista šokkihoitoa taiteilemalla sekä Suhhauksen että Dreamy Chipin (lähtö 4) yllätysvoittoihin. Vastikään armeijasta kotiutunut Kiveinen yrittää uusia yllätyksen Dreamy Chipin kanssa, mutta sitä rasittaa uloin lähtöpaikka. Westcoast Spider (lähtö 2) on tehnyt kelpo esityksiä jo pidempään. Se saa nyt säästöjuoksun suosikki Star Martinin perässä, ja jos kiritila aukeaa sopivasta, oriilla on pieni yllätyssauma.

Seuraa tätä

Joe di Maggiosta voi parin viikon takaisen esityksen perusteella odottaa yhtä ikäluokkansa kärkinimistä.

Vermossa kolmevuotias lahjakkuus kohtaa kolmella voitolla uransa aloittaneen Italyanon, jolla silläkin on rahkeita pitkälle. Tuomas Korvenojan lahjakkuuden veri punnitaan siis tarkoin, mutta sisäradan lähtöpaikan ansiosta Joe di Maggiolla on selvä etulyöntiasema.

Toto 65 -kierros 17 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 11

2. lähtö: 4, 2, 9, 3, 7, 6

3. lähtö: 3, 12, 9, 2

4. lähtö: 1

5. lähtö: 3, 1, 9

6. lähtö: 5, 10, 13, 15

1x6x4x1x3x5= 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 22.4. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?