Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seagullsin tulokaskausi päättyi pettymykseen

Vain 175-senttinen takamies Brandon Jefferson johdatti KTP:n välieriin

Urheilu
 
Markku Ulander Lehtikuva
KTP:n Brandon Jefferson (edessä) heitti 28 pistettä. Seagullsin Carl Lindbom (vas.) ja Jarkko Kyllönen eivät pysyneet perässä.
KTP:n Brandon Jefferson (edessä) heitti 28 pistettä. Seagullsin Carl Lindbom (vas.) ja Jarkko Kyllönen eivät pysyneet perässä. Kuva: Markku Ulander Lehtikuva
Seagulls 75 KTP 82 KTP välieriin 3–0

Korisliigan runkosarjan voittaja KPT päätti tylysti helsinkiläisen nousijajoukkueen Seagullsin kauden keskiviikkona Töölön kisahallissa.

Kotkalaiset nousivat kolmannessa puolivälierässä ensimmäisen kerran johtoasemaan vasta, kun peliaikaa oli jäljellä kaksi ja puoli minuuttia.

Ottelusarjan katkaissut kolmas voitto tuli lukemin 82–75.

Seagullsin valmentaja Mikko Larkas oli ottelun jälkeen omien sanojensa mukaan valtavan pettynyt.

"Emme päässeet siihen, mihin oli mahdollisuuksia. Erien loput pelattiin huonosti. Toisella puoliskolla Kotka lisäsi kaasua, emmekä pystyneet siihen vastaamaan", Larkas sanoi.

Tauolla Seagulls johti 49–38 ja enimmillään 19 pisteellä toisen erän loppupuolella.

Viimeisten viiden minuutin aikana Seagulls onnistui tekemään vain viisi pistettä Kotkan 17:ää vastaan. "Loppu oli aika surullinen", Larkas totesi.

Vaikean alkukauden (13 ottelussa kolme voittoa) jälkeen Seagulls nousi liigan runkosarjassa kahdeksanneksi, mutta puolivälierissä (kaksi kotitappiota) kyyti oli kylmää.

"Kauden alussa olisi ollut helppo luovuttaa, mutta oli kovapäisiä jätkiä, jotka ymmärsivät, että ollaan menossa oikeaan suuntaan."

Loppukaudella Seagulls voitti 14 ja hävisi 13 ottelua.

"Oli vaikea kausi loukkaantumisten takia. Valtavasti tehtiin töitä. Sarjanousijalle kausi oli ihan kohtalainen. Jos R-kioskilta voisi ostaa kokemusta, kävisin sen kautta. Nyt ei olla enää keltanokkia. Pitää vain jatkaa oppimista ja tehdä jätkistä pikkuisen parempia", Larkas summasi.

Ottelun väriläiskä oli Kotkan 175-senttinen väkkärä Brandon Jefferson, jota Seagulls ei saanut pysäytettyä kuin rikkomalla. Lopussa Jeffersson heitti vapaaheitoista karkumatkalle vieneet pisteet ja koko ottelussa 28 pistettä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!