Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Italialaislehti: Schumacherin manageri vaiensi lehdistön

Tietoja entisen F1-kuljettajan terveydentilasta ei ole kuulunut kuukausiin

Urheilu
 

Joulukuussa 2013 lasketteluonnettomuudessa loukkaantuneen Michael Schumacherin terveydentilasta ei ole uutisoitu mitään kuukausiin.

Manageri Sabine Kehm kommentoi viimeksi Schumacherin toipumista vuodenvaihteessa, kun kohtalokkaasta lasketteluonnettomuudesta oli kulunut tasan vuosi.

Tuolloinkin Kehm tyytyi lähinnä oikomaan entisen formula 1 -kuljettajan Philippe Streiffin esittämiä näkemyksiä Schumacherin terveydentilasta.

Kehm sanoi tuolloin, että Schumacher toipuu tilanteen vakavuuteen nähden asianmukaisesti, mutta taistelusta tulee pitkä ja vaikea.

Italialaisen Autosprint-lehden väitteen mukaan Schumacherin toipumisesta ei ole kuulunut mitään, koska manageri Kehm on onnistunut vaientamaan lehdistön.

Autosprint väittää Kehmin lähettäneen medialle järjestelmällisesti kirjeitä, joissa vihjaillaan oikeustoimista, mikäli Schumacherin terveydentilasta julkaistaan edes vähäisiä tietoja.

"Etenkin saksalaisen ja sveitsiläisen median hiljaisuus on yllättävää, koska heillä on enemmän suoria lähteitä", Autosprint kirjoittaa.

Lehden mukaan Schumacheria hoitava henkilökunta on joutunut allekirjoittamaan tukun sopimuksia, joissa he sitoutuvat tiukasti vaitioloon.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?