Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomen joukkueille historian paras MM-tulos

"Ollaan joukkueena puskettu kovaa koko kevät, ja tämä on tulos"

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Suomi saavutti lauantain vastaisena yönä kolme pronssimitalia Floridassa järjestetyissä cheerleadingin MM-kilpailuissa.

Mitalit tulivat naisten tanssisarjassa, naisten cheer-sarjassa ja sekajoukkueiden cheer-sarjassa.

Tämä on Suomelle kaikkien aikojen paras tulos MM-kilpailuista.

Suomen naisten tanssijoukkue oli jo kolmatta kertaa koottu Suomen parhaista lajin tanssijoista.

Maajoukkue suoriutui koreografiastaan hyvin ja puolusti viime vuonna saavuttamaansa MM-pronssia. Tanssisarjaan osallistui tänä vuonna 18 joukkuetta ja kilpailu oli erittäin tasainen. MM-kultaa voitti USA ja hopeaa saavutti Japani.

"Kisasuoritus oli kokonaisuudessaan vahva ja energinen, vaikka pientä parannettavaa jäi. Äänekkään yleisön edessä oli mieletön fiilis esiintyä", pronssijoukkueen kapteeni Nana Tanttu iloitsi Cheerleadingliiton verkkosivuilla.

Sekajoukkue onnistui vaativassa koreografiassaan virheettömästi hurmaten yleisön ja tuomarit ennen kaikkea siistillä, puhtaalla suorituksellaan. Joukkue palasi mitalikantaan vuoden tauon jälkeen. Sarjaa aiempina vuosina hallinnut USA:n joukkue jäi hopealle, ja MM-kultaa vei Taiwan.

"Olimme valmiimpia kuin koskaan. Ollaan joukkueena puskettu kovaa koko kevät, ja tämä on tulos", kuvaili sekajoukkueen kapteeni Marica Wahlström.

Naisten cheer-sarjassa Suomi ylsi niin ikään puhtaaseen suoritukseen ja puolusti tässä sarjassa kolmena edellisvuonna saavutettua MM-pronssia. Piste-eroa joukkue kuroi reilusti umpeen, ja hopea jäi vain muutaman pisteen päähän. Sarjan MM-kultaa voitti USA ja hopeaa sai Norja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!