Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Salattu rannevamma kiusaa Edis Tatlia

Manageri Mäki kaavailee tuoreelle Euroopan mestarille jo MM-kamppailua

Urheilu
 
Juha Metso
Manageri Pekka Mäki ja Edis Tatli (vas.) olivat yhtä hymyä, kun Tatlin EM-titteli oli saanut sinettinsä. Yvan Mendy oli vakava.
Manageri Pekka Mäki ja Edis Tatli (vas.) olivat yhtä hymyä, kun Tatlin EM-titteli oli saanut sinettinsä. Yvan Mendy oli vakava. Kuva: Juha Metso

Ammattilaisnyrkkeily on kovien miesten kova laji, jossa ei pienistä kivuista valiteta.

Edis Tatli iski lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kevyen sarjan Euroopan mestariksi, kun hän kukisti kaikin tuomariäänin 3–0 Ranskan Yvan Mendyn Hartwall-areenassa Helsingissä.

Kamppailu oli Tatlille tuskainen. Hänen oikeassa ranteessa on ilmeisesti murtuma, josta ei hiiskuttu ulkopuolisille etukäteen. "Kivut ärtyivät hurjiksi puoli tuntia ennen ottelun alkua", manageri-valmentaja Pekka Mäki kertoi.

Tatli menee tällä viikolla kuvauttamaan ranteensa. Sen jälkeen hänen on hoidettava vamma kuntoon.

Vasta sitten on Mäen mukaan aika kaavailla jatkosuunnitelmia. Tatli puolustaa syksyllä kotikehässä tuoretta EM-titteliään, jos käden kuntoutus ja paraneminen sujuvat suunnitelmien mukaan.

"Euroopan mestaruus nostaa Edistä WBA:n ja WBC:n arvolistoilla. Asetelma on hyvä, kun hän nousee porrasta ylemmäksi. Voimme alkaa suunnitella mahdollista MM-ottelua ensi vuodeksi", Mäki sanoi.

Tatli oli ennen EM-titteliään WBA-järjestön rankingissa sijalla yhdeksän. Mäki arvioi, että hän nousee WBC:n listalla sijojen 10–15 haminoille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!