Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Hallitseva ravikuningas Köppinen (lähtö 2) on taas kerran tiukan haasteen edessä. Vaikka vastus ei olekaan kovin mahdollinen, tekemistä riittää. Köppinen joutuu kiertämään 40 metrin takamatkalta kaikki 15 hevosta ehtiäkseen voittoon. Tällä kertaa vastassa ei kuitenkaan ole muita kärkinimiä, joten Jyrki Korhosen valmennettavalla on hyvät saumat pärjätä.

Viikon tärppi

Päätöskohteen Bacardi Razz aloitti Suomessa kahdella väkevällä voitolla. Viimeksi ruuna arasti kovaa rataa ja laukkaili. Nyt se kilpailee selvässä ylisarjassa, mutta muuten kaiken pitäisi olla taas kunnossa. Mika Forssin ajokki pääsee huippupaikalta liikkeelle, ja uskomme, että sen voimat puhuvat puolestaan. Kyvyt riittävät tätä kovempiinkin koitoksiin, joten sopivan peliprosentin ansiosta rastaamme sen rohkeasti varmaksi.

Seuraa tätä

Tammatähdessä (lähtö 5) lähtöpaikat tasaavat asetelmia, ja lähtö on erittäin vaikea veikattava. Jukka Kinnusen silmäterä Amazing Soul on kyvyiltään ehdoton ykkönen, mutta yönmusta lähtöpaikka takarivin uloimmaisena voi vesittää sen haaveet voitosta. Thula Sana ja Bosses Lily kuuluvat nekin ensimmäisiin rasteihin, mutta takarivistä niillä on omat haasteensa. Kenttä on avoin yllätyksille.

Toto 65 -kierros 18 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 7, 2

2. lähtö: 16

3. lähtö: 5, 2, 6, 3

4. lähtö: 3, 12, 9, 7, 8, 5

5. lähtö: 12, 9, 11, 1, 7, 6, 4

6. lähtö: 2

2x1x4x6x7x1 = 336 riviä – 33,60 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 29.4. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!