Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mihin katosi Helsinki?

Urheilu
 

Miesten Ykkösessä ollaan erikoisessa tilanteessa. Lauantaina alkavassa sarjassa ei pelaa yhtään helsinkiläisseuraa ja pääkaupunkiseudultakin on vain PK-35 Vantaa.

Monet helsinkiläiset jalkapalloihmiset riemuitsivat, kun HIFK nousi HJK:n seuraksi Veikkausliigaan. Yhtä monelta on jäänyt huomaamatta, että kaksikon takana on iso huippu-urheilun tyhjiö. Vuosia Ykkösen kärkipäähän kuulunut Viikingit kärvisteli viime kaudella talouskurimuksessa ja romahti Kakkoseen.

FC Hongan sotku on ollut oma lukunsa. Nyt espoolaiset yrittävät nousua Kakkosesta. Atlantikselle ei puolestaan myönnetty Ykköseen lisenssiä.

Ykkösessä pelasi aiemmin enemmän joukkueita, mutta oli siellä myös enemmän seuroja pääkaupunkiseudulta. Lähimenneisyydessä siellä ovat käyneet helsinkiläisistä Viikingit, HIFK, Klubi 04, Atlantis, PK-35 ja KäPa sekä muualta pääkaupunkiseudulta FC Espoo ja GrIFK.

Niistä HIFK on noussut, ja PK-35:n edustusjoukkue on mennyt Vantaalle, mutta kaikki muut ovat pudonneet. Stadilaisen jalkapallon tilanne voisi olla kirkkaampikin.

Tapio Keskitalo HS
tapio.keskitalo@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!