Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näin MM-sijoitukset ratkeavat

Urheilu
 

Jääkiekon MM-kisoihin osallistuvat 16 joukkuetta on jaettu kahteen kahdeksan joukkueen alkulohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja.

Suomi on B-lohkossa Venäjän, Yhdysvaltojen, Slovakian, Norjan, Valko-Venäjän, Slovenian ja Tanskan kanssa. B-lohkon pelit pelataan Ostravassa ja A-lohkon pelit Prahassa. Alkulohkojen neljä parasta selviää puolivälieriin. Lohkojen jumbot putoavat ensi vuodeksi B-sarjaan.

Lohkovaiheessa voitosta varsinaisella peliajalla saa kolme pistettä. Jos ottelu etenee jatkoajalle tai voittolaukauskisaan, saa voittaja kaksi pistettä ja häviäjä pisteen. Jatkoajan pituus on lohkovaiheessa viiden minuuttia, puolivälierissä, välierissä ja pronssiottelussa kymmenen minuuttia ja finaalissa 20 minuuttia. Jatkoajat pelataan neljällä neljää vastaan.

Voittolaukauskilpailussa kumpikin joukkue valitsee kolme laukojaa. Jos peli on kolmen laukojan jälkeen tasan, jatketaan pareittain, kunnes voittaja selviää.

Tasapisteissä paremmuuden ratkaisee ensin keskinäisissä peleissä saadut pisteet, tämän jälkeen keskinäisten ottelujen maaliero ja tehdyt maalit. Mikäli joukkueet ovat edelleen tasoissa, otetaan vertailuun mukaan taulukossa seuraavana niiden yläpuolella oleva joukkue ja verrataan uudestaan järjestyksessä pisteitä, maalieroa ja tehtyjä maaleja. Jos joukkueet ovat vieläkin tasoissa, otetaan mukaan vielä joukkue, joka on tasapisteissä olevien ryhmien yläpuolella, ja suoritetaan sama vertailu kuin aikaisemmin.

Mikäli eroja ei synny vieläkään, järjestys ratkaistaan aikaisempien turnausten menestyksen perusteella. Turnauksen kokonaismaaliero ei vaikuta lainkaan tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäiseen paremmuuteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!