Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

RoPS nollasi tehottoman HIFK:n

"Meiltä puuttui hyökkäyksestä tappamisen meininki", HIFK:n valmentaja Jani Honkavaara totesi

Urheilu
 
Janne Turunen
Janne Saksela
Janne Saksela
RoPS 2 HIFK 0

RoPS avasi pistetilinsä liigassa peittoamalla kahdella maalilla vastustajansa HIFK:n. Rovaniemeläiset onnistuivat tekemään maalin ottelun molemmilla jaksoilla. Ensimmäisellä puoliajalla onnistui Janne Saksela ja toisella Juha Pirinen. Pirinen kunnostautui myös Sakselan maalin syöttäjänä.

Kotijoukkueen voitto perustui vahvasti pelanneeseen alakertaan. Topparit Abdou Jammeh ja Friday Obilor ja puolustajan tontille komennuksen saanut Antti Okkonen pitivät vaisun HIFK:n kärjen pimennossa.

"Meiltä puuttui hyökkäyksestä tappamisen meininki. Kun pääsimme tilanteisiin, aloimme vielä syötellä. Ei niin voi maaleja tehdä", HIFK:n valmentaja Jani Honkavaara harmitteli.

Kentän parhaisiin kuulunut HIFK:n kapteeni Jukka Halme oli sitä mieltä, että joukkue pystyy esittämään kentällä paljon parempia otteita. Peli ei ollut sellaista kuin joukkue olisi halunnut.

"Lähdimme hakemaan kolmea pistettä, mutta emme olleet tarpeeksi rohkeita", kapteeni Halme totesi.

Maalipaikoilla ei juhlinut myöskään RoPS. Muutamassa tilanteessa kuitenkin löytyi rutistusta. Ottelun toisen maalin pohjustivat Mostagh Yaghoubi kulmapotkullaan, jonka Obilor jatkoi päällään kohti maalia.

Vieraspuolustus torjui pallon takaisin kentälle, mutta Pirinen onnistuikin hoitelemaan pelivälineen verkon perukoille.

"Ensimmäisessä maalissa meillä oli seitsemän puolustajaa, ja heitä vastassa kaksi hyökkääjää. Niin vain kävi, että RoPS teki avausmaalin", Honkavaara kertasi ottelun ratkaisumaalia.

Kotijoukkueen voiton avaimena oli vahvan puolustuksen lisäksi keskikentällä taituroinut Yaghoubi, joka rytmitti mainiosti peliä. Ottelu oli kauden toistaiseksi paras esitys häneltä.

"Olen tyytyväinen peliini. Toisella jaksolla tosin jalka alkoi painaa", Yaghoubi sanoi.

RoPS-luotsi Juha Malinen oli ennen muuta huojentunut.

"Teimme paljon muutoksia edelliseen peliin verrattuna. Laiturit onnistuivat mainiosti, ja Okkoselle on luvassa lisää komennuksia puolustajan tontille. Hän onnistui mainiosti tänään", Malinen kiitteli.

Janne Turunen
Rovaniemi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!