Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seinäjoen Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 
Ilkka Nisula
Nahar voitti kaksi vuotta sitten Elitloppetin. Nyt se on suursuosikki Seinäjoen ravien päälähdössä lauantaina.
Nahar voitti kaksi vuotta sitten Elitloppetin. Nyt se on suursuosikki Seinäjoen ravien päälähdössä lauantaina. Kuva: Ilkka Nisula

Viikon varma

Heikki Korhosen valmentama Venice (lähtö 4) on sementoinut asemansa Suomen ykköstammana. Viime vuoden huhtikuun alusta alkaen se on startannut 17 kertaa, joista 15 on päättynyt voittoon. Tänä vuonna kuusivuotias tamma ei ole kohdannut parempaansa. Sellaista ei ole odotettavissa lauantainakaan, sillä vastus on varsin helppo. Venicen tappio olisikin jymy-yllätys.

Viikon tärppi

Kierroksen herkkupala on Prix d'Etain Royal -ajo (lähtö 7), jossa länsinaapurista tulee kivikova joukkue parin vuoden takaisen Elitloppet-voittajan Naharin vauhdittamana. Kotimaan kovimmat nimet ovat Kati Lindsbergin tallista tulevat Big Sky Hurricane ja Outlaw Merci. NHL:ssä kiekkoilevien Sedinin kaksosveljesten omistama Nahar on kuitenkin kyvyiltään eri kastissa tämän kerran vastustajien kanssa, joten takarivin lähtöpaikasta huolimatta sen kuuluu menestyä. Näillä peliprosenteilla se on mainio apuvarma.

Huomaa tämä

Viime viikolla Toto 76 -peli äityi niin vaikeaksi, että yhtään täysosumaa ei löytynyt, joten vuoden neljäs Jackpot-kierros näkee päivänvalon. Täysosuman veikanneille on jaossa lähes 150 000 euroa lisärahaa, joten pelimielessä rahat kannattaa sijoittaa ylimpään T7-voittoluokkaan.

Toto 76 -kierros 18 / Seinäjoki
HS:n Toto 76-vihjesysteemi:
1. lähtö: 1, 9, 6, 11

2. lähtö: 13, 7, 14, 2

3. lähtö: 5, 10, 7

4. lähtö: 5

5. lähtö: 1, 5, 2, 3

6. lähtö: 9, 2, 11, 7

7. lähtö: 10

4x2x3x1x4x4x1 = 768 riviä – 38,40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 2.5. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!