Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NHL-tähdet puuttuvat, valonpilkahduksia vähän

Urheilu
 

1 Tanskan historia jääkiekon MM-turnauksissa on pitkä, mutta valonpilkahdukset vähissä.

Suomen MM-kisoissa 2003 Tanska voitti USA:n 5–2 ja pelasi Kanadan kanssa 2–2. Jatkoon ei ollut näilläkään tuloksilla asiaa. Yhden ainoan kerran, 2010, Tanska on edennyt puolivälieriin. Saksan kisoissa Tanska voitti Suomen, ja siitä alkoi toistaiseksi paras menestys.

Laji on nousussa Tanskassa, ja maa järjestää MM-turnauksen 2018.

2 Slovakiaa vastaan maalivahti Patrick Galbraith piti joukkuetta voiton syrjässä kiinni. Vaikka voitto karkasi, irtosi sentään yksi piste, kun Slovakian Marko Dano riplasi nätin maalin ja Nichlas Hardt epäonnistui viimeisenä yrittäjänä.

Galbraith torjui kaudella 2011–2012 Espoon Bluesissa 20 runkosarjaottelussa ja lisäksi pudotuspeleissä. Nyt Galbraith pelaa Ruotsin kakkostasolla Karlskronassa.

3 Tanskan NHL-pelaajat jättivät MM-turnauksen väliin. Nyt joukkueen runko tulee maan omasta liigasta ja Ruotsin puolelta. Ykköspakki Daniel Nielsen, 34, johtaa ylivoimaa siniviivalla ja laukoo hyvin. Hän pelaa Herning Blue Foxissa. Ylivoimalla Morten Madsen rakentaa koko 190-senttisellä varrellaan maskia. Nichlas Hardt hakee laukauksia, ja Julian Jakobsen pyörittää peliä. Viidentenä pelaajana Tanska käyttää hyökkääjää, joko kippari Morten Greeniä tai hyvin laukovaa Thomas Spellingiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!