Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tulevat viikot ovat IFK:lle tärkeitä

Urheilu
 

Neljästä ottelusta kaksi pistettä. Pettyneitä ilmeitä. Ympäri Suomea peleihin matkustavia meluisia kannattajia, joiden ilmeet ovat pelaajien tavoin tällä hetkellä totisia.

Helsingin IFK saapui Veikkausliigaan pienen hypen kera, mutta kuherrusviikot ovat ohi. Vähäinen pistesaalis kätkee kuitenkin sen tosiasian, että IFK on kerännyt suunnilleen sellaisen pistepotin kuin siltä on realistisesti voinut odottaa.

Joukkue on kohdannut IFK Mariehamnin, RoPSin sekä SJK:n vieraissa ja HJK:n kotonaan – stadionilla, joka on myös HJK:n kotiluola.

Maarianhamina ja Seinäjoki ovat jokaiselle liigajoukkueelle pahoja paikkoja hakea täyttä pistepottia. HJK:ta vastaan IFK on selkeä altavastaaja.

Veikkausliigan kärkitrio on tällä hetkellä juuri HJK, SJK ja IFK Mariehamn, joten sarjanousijan ei kannata vaipua epätoivoon. Lähiviikkoina asioiden on kuitenkin muututtava, mikäli IFK haluaa alkukaudestaan vähemmän tuskaisen.

Helsinkiläisjoukkue kohtaa seuraavaksi kotonaan FC Interin, joka on pelannut hyvin. Sen jälkeen vastaan tulevat Ilves, Jaro ja KTP. Siinä on trio, jota povattiin kauden alussa sarjan häntäpäähän.

Ensimmäiset kierrokset eivät ole muuttaneet asetelmia niin paljoa, etteikö IFK voisi raapia kyseiseltä kolmikolta paljon pisteitä.

Helsinkiläisten on kuitenkin saatava kaksi asiaa kuntoon. Joukkue on parhaimmillaan vaarallinen suunnanmuutos- ja vastaiskuryhmä. Parhaita hetkiä on toistaiseksi nähty liian vähän. Toinen asia on, että avainpelaajien on onnistuttava.

Päävalmentaja Jani Honkavaara on kierrättänyt pelaajiaan melko paljon ottelusta toiseen. Kokenut hyökkääjä Pekka Sihvola ei mahtunut SJK:ta vastaan edes vaihtopenkille.

Selvää on, että menestyäkseen IFK tarvitsee huippukuntoista Sihvolaa.

Tapio Keskitalo
tapio.keskitalo@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!