Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n pelissä paljon viitteitä paremmasta

Urheilu
 

1 HJK:n toinen jakso Jaroa vastaan oli parasta HJK:ta tällä kaudella. Hitaat hyökkäykset onnistuivat, ja joukkue loi tilaa syötöillä ja liikkeellä. Samalla se osoitti, miten tärkeätä on, että joukkueessa on Demba Savagen kaltainen pystyjuoksuja tekevä hyökkäyspelaaja. Erfan Zenelin 1–0-maali tuli yhdeksän syötön ketjun päätteeksi hitaasta hyökkäyksestä.

2 HJK:n hyökkäyspelissä on ollut kiusallinen ongelma alkukaudella. Joukkueeseen hankittiin kohuhankintana japanilainen target-kärki Mike Havenaar, jonka vahvuuksia ei ole pystytty hyödyntämään. Jaro-ottelun toinen jakso antoi viitteitä paremmasta.

"Kun saimme häntä käytettyä toisella puoliajalla siten, että hän pudotti palloa kymppialueelle, saimme luotua Savagelle kaksi maalipaikkaa. Ensimmäisellä jaksolla emme oikein löytäneet häntä. Matkaa on vielä jäljellä, että saisimme hänet täydellisesti mukaan joukkueen pelaamisen harmoniaan", HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoi.

Havenaar oli HJK:hon tullessaan Helsingin Sanomien tietojen mukaan rapakuntoinen. Pitkä tauko peleistä on aiheuttanut sen, että Havenaarilla voi mennä vielä parikin kuukautta ennen kuin hän on iskussa.

3 HJK on edelleen Suomessa se seura, johon ulkomaisten seurojen tarkkailijat tulevat ensimmäisenä. HJK–Jaro-ottelua seurasi tiettävästi ainakin yksi kakkosbundesliigaseura, Teemu Tainion edustamana Valioliigaseura Tottenham ja eräs venäläinen agenttitoimisto.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?