Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Amerikkalainen sankari

Urheilu
 

Floyd Mayweather on maailman parhaiten ansaitseva urheiluja, eikä hän anna kenenkään unohtaa sitä. Mayweather uhoaa sosiaalisessa mediassa rahoillaan, autoillaan ja timanttikelloillaan.

Manny Pacquiao -otteluun hän oli teettänyt 25 000 dollarin hammassuojan timanttiupotuksin. Nyrkkeilijän käytöksestä iso osa on varmasti show-meininkiä. Yleisö kannustaa hyviksiä, mutta maksaa nähdäkseen pahiksia.

Roistoja tai pyhimyksiä, urheilu tarvitsee suuria persoonia. Siinä voisi olla suosiotaan kovasti menettäneen nyrkkeilyn iskun paikka.

Joukkuelajit suojelevat mainostajiensa brändejä niin tarkasti, että pelaajat esiintyvät julkisuudessa nykyään tylsästi kuin yrityskonsultit. Sen sijaan Mayweather on vastuussa vain itselleen, joten hän voi olla juuri sellainen ääliö kuin haluaa.

Mayweatherilla on myös kaikki langat omissa käsissään. Takavuosina moni hieno nyrkkeilijä jäi uransa jälkeen murjottuna katuojaan, kun kierot promoottorit ja managerit olivat puhaltaneet pugilistin rahat.

Floyd Mayweatherille niin ei käy. Vankilafaijan pojasta on tullut oman bisnesimperiuminsa kuningas.

Ottelun alla esitetyssä henkilökuvassa Mayweather ihmetteli arvostelijoitaan. Hän sanoi ainoastaan toteuttaneensa amerikkalaisen unelman.

Ehkä ongelma onkin juuri siinä: nyrkkeilijä on nostanut peilin yleisönsä eteen, eivätkä kaikki pidä siitä, mitä peilissä näkyy.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!