Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Curt Lindströmin kirje Leijonille ennen MM-finaalia

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

"Olemme harjoitelleet yhdessä, syöneet yhdessä, juhlineetkin yhdessä. Joskus meillä on ollut kivaa, joskus raskaampaa ja ikävää.

Luemme toisistamme ja itsestämme juttuja lehdistä.

Käymme wc:ssä päivittäin.

Meillä on yksityiselämämme vaimon tai tyttöystävän kanssa tai sitten ei. Joillakin on lapsia. . . Työtä. . . Opiskeluja. . . Juuri nyt Suomi pelaa maailman parasta jääkiekkoa. Te edustatte sitä. Te pelaatte. Te olette ihmeellisiä. Olette ymmärtäneet, että on autettava toisia.

Olette ymmärtäneet, että on tehtävä työtä viimeiseen vaihtoon asti. Olette tekemässä suomalaista urheiluhistoriaa. Koko kansa on takananne. He rakastavat teitä, he uskovat teihin, he tukevat teitä.

Nyt elämään tätä päivää. Kaikki energia käyttöön, jonka voit antaa. Korkea kärsivällisyystaso, paras taktinen kuri, peli sääntöjen mukaiseksi. Tunne siitä, että voitte olla ensimmäisiä suomalaisia maailmanmestareita. Uhrauksia, taistelumieltä.

Tämä ratkaisee. Johtoryhmä uskoo teihin. Onnea! Pelaamaan! Laita turbo päälle. Jaksat vaikka kuinka paljon. Haluathan. . . Tänä iltana. . . Olla maailmanmestari."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!