Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kreikassa Lodin siirtoa pidetään varmana

Useiden lähteiden mukaan HJK:n Robin Lod on myyty Panathinaikosiin

Urheilu
 
Robin Lod
Robin Lod

Helsingin Jalkapalloklubin keskikenttäpelaaja Robin Lod siirtyy useiden kreikkalaislähteiden mukaan Kreikan pääsarjassa pelaavaan Panathinaikosiin.

HS:n haastattelemat kreikkalaistoimittajat kertovat, että Panathinaikos on virallisesti vahvistanut kaupan. Heidän mukaansa HJK on jo allekirjoittanut siirtopaperit valmiiksi. Lodin on määrä matkustaa Kreikkaan ensi viikon keskiviikkona lääkärintarkastusta varten.

Eri lähteiden mukaan siirtosumma on satojatuhansia euroja, mutta alle puoli miljoonaa. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti ei vastannut HS:n soittopyyntöön keskiviikkona.

Panathinaikos on menestynyt kreikkalaisseura, jolla on yhteensä 26 Kreikan mestaruutta. Viime kaudella Panathinaikos juhli Kreikan cupin voittoa. Lod, 22, teki läpimurtonsa jalkapallon Veikkausliigassa viime kaudella. Hänet valittiin vuoden 2014 liigapelaajaksi. Sen jälkeen siirtohuhut ovat vieneet Lodia eri puolille Eurooppaa.

Lod on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka on tällä kaudella pelannut HJK:ssa lähinnä laitalinkkinä. Nuorisomaajoukkueiden vakiopelaajiin kuulunut Lod teki debyyttinsä miesten maajoukkueessa talvella.

HS:n haastattelemat kreikkalaistoimittajat vahvistivat myös toisen keskiviikkona mediassa liikkuneen huhun. Panathinaikos on kiinnostunut hankkimaan Puolan Lech Poznañissa pelaavan Kasper Hämäläisen. Lehtitietojen mukaan Hämäläinen siirtyisi Kreikkaan kesällä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!