Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS kysyi nykyjoukkueen pelaajilta muistoja 1995 kisoista

Urheilu
 
Pekka Rinne12-vuotias 1995"Muistan, että katsoin pelin. Maalit ja juhlat ovat elävästi mielessä ja maalivahti Jukka Tammen tuuletukset munasuojat jalassa."
Pekka Rinne12-vuotias 1995"Muistan, että katsoin pelin. Maalit ja juhlat ovat elävästi mielessä ja maalivahti Jukka Tammen tuuletukset munasuojat jalassa."

"Taisin potkia rikki naapurin postilaatikoita." "Muistan kaikki maalit ja juhlan."

Antti Pihlström10-vuotias 1995"Taisin olla futisturnauksessa. Pelasimme, ja tilannetta kuulutettiin samaan aikaan. Itse en sitä silloin nähnyt."
Antti Pihlström
10-vuotias 1995
"Taisin olla futisturnauksessa. Pelasimme, ja tilannetta kuulutettiin samaan aikaan. Itse en sitä silloin nähnyt."
Juhamatti Aaltonen9-vuotias 1995"Varmaan potkin rikki naapureiden postilaatikoista. Mutta se on se oikea mestaruuus. Minulla on ottelu VHS-nauhalla. 2011 ei ole mitään sen rinnalla."
Juhamatti Aaltonen
9-vuotias 1995
"Varmaan potkin rikki naapureiden postilaatikoista. Mutta se on se oikea mestaruuus. Minulla on ottelu VHS-nauhalla. 2011 ei ole mitään sen rinnalla."
Joonas Donskoi2-vuotias 1995"Ei ole ihan tuoretta mielikuvaa. Sellainen on jäänyt takaraivoon, että peli pyöri telkkarissa. Myöhemmin olen katsonut sitten koko pelin."
Joonas Donskoi
2-vuotias 1995
"Ei ole ihan tuoretta mielikuvaa. Sellainen on jäänyt takaraivoon, että peli pyöri telkkarissa. Myöhemmin olen katsonut sitten koko pelin."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!