Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oulun Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Äimäraution lauantainen Toto76 -kierros vaikutta erittäin kiharaiselta. Varmaehdokkaita ei ole jonoksi asti, joten luoton saa Martti Sissosen valmentama Vilar Lake (lähtö 2), vaikka sen peliprosentti onkin yläkanttiin. Tällä kaudella jo kahdeksan kertaa voittanut ruuna lähtee auton takaa rivakasti matkaan ja halajaa keulapaikalle. Jos Henri Bollströmin ajokin askelmerkit osuvat kohdalleen, sen ohittaminen on lopussa muille kovan työn takaa.

Viikon tärppi

Viime vuonna seitsemän kertaa voittanut Västerbo Mission (lähtö 6) ei ole vielä tällä kaudella saanut yhtään täysosumaa. Vaikeat lähtöpaikat ovat olleet osasyynä. Tällä kertaa kyvykästä tammaa onnisti rata-arvonnassa. Lauantaina Oulussa se pääsee kilpailemaan lempibalanssissaan ilman kenkiä, joten Tino Lindgrenin valmennettava voi olla loppusuoralla kova luu.

Seuraa tätä

Toto 76 -rivin päättävä Number One ei juuri tasollaan hurmaa. Kuvaavaa on, että lähdössä on mukana osallistuja, joka mahtuisi voittosummansa puolesta mukaan kaksi sarjaa alempaan Pronssidivisioonaan, mutta kyseiseen lähtöön osallistumiseen sen karsintapisteet eivät riitä. Ideahevosemme on sisäradalta keulapaikkaa puolustava Liquorice Pipe, joka on viime aikoina kilpaillut selvästi kovemmissa lähdöissä.

Toto 76 -kierros 19 / Oulu
HS:n Toto76-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 12, 5, 1, 2, 13

2. lähtö: 7

3. lähtö: 5, 1, 10, 9

4. lähtö: 10, 4, 3, 11

5. lähtö: 11, 14, 3, 5

6. lähtö: 2, 3

7. lähtö: 1

5x1x4x4x4x2x1 = 640 riviä – 32 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 9.5. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!