Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sirviö haluaa tiiviimpää ulkopeliä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Sami Sirviö
Sami Sirviö

1. Hyvinkään Tahko viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhliaan, ja juhlavuoden kunniaksi miesten Superpesiksessä pelaava edustusjoukkue haluaa palata mitaleille. Viime kaudella Hyvinkää pelasi Sami Sirviön komennossa vivahteikkaan kauden, jonka päätteeksi tuli neljäs sija. Hyvinkää taipui pronssiotteluissa Joensuun Mailalle.

"Tahko on aina pystynyt tekemään juoksuja, mutta ulkopelin pitävyyteen täytyy nyt löytyä punainen lanka. Viime kaudella annoimme runkosarjassa 249 juoksua. Jos tämä määrä saadaan puolitettua, meillä on varmasti paremmat asetelmat kärkitaistoon", muistuttaa Sirviö, takavuosien huippupelaaja, joka aloittaa nyt kolmannen kautensa Hyvinkään pelipomona.

2. Suurin suosikki miesten mestariksi on jälleen Sotkamon Jymy. Kainuun mahtijoukkue tavoittelee jo viidettä peräkkäistä titteliä.

"Tarkoitus on pelata menestyksekästä pesäpalloa sotkamolaisella reseptillä. Joukkueessa on paljon kovia pelimiehiä, jotka nauttivat urheilusta, kilpailemisesta ja voittamisesta", kertoo Sotkamon pelinjohtaja Mikko Korhonen.

Sotkamon vankimmaksi haastajaksi on ilmoittautunut Joensuun Maila. Pelinjohtaja Janne Vuorinen joukkoineen haluaa kirkastaa viimevuotisen pronssin kirkkaimpaan mitaliin.

3. Naisten mestaruutta puolustaa Lapuan Virkiä. Se tavoittelee viidettä peräkkäistä täysosumaa. Uudenmaan menestys on Vihdin Pallon varassa. Pelinjohtajien rankingissa Vihtiä on povattu joko yhdeksänneksi tai kymmenenneksi. Vihdin pelinjohtaja Matti Pirinen suhtautui asiaan humoristisesti. "Opettajan silmissä näyttää hyvältä, kun rankingissa vilisee kymppejä ja ysejä."

4. Pesäpalloväki odottaa, että tulevasta kaudesta tulee kaikkien aikojen pesäpallokesä. Kokonaiskatsojatavoite miehissä ja naisissa on 450 000 katsojaa.

5. Miesten Superpesiksessä suurimmat joukkuekulut (pelaajapalkkiot, valmennuksen palkkiot, urheilijaturva- ja eläkemaksut) on Joensuun Mailalla. Se käyttää näihin kuluihin 403 000 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!